Nieuw op 3voor12 Radio: Disclosure, Two Door Cinema Club en Eefje de Visser Nieuw op 3voor12 Radio: Disclosure, Two Door Cinema Club en Eefje de Visser

Disclosure 3voor12 Single van de Week met When A Fire Starts To Burn

, Menno Visser

Nieuw op 3voor12 Radio: Disclosure, Two Door Cinema Club en Eefje de Visser

Disclosure 3voor12 Single van de Week met When A Fire Starts To Burn

Menno Visser ,

Deze week drie nieuwe tracks op 3voor12 Radio: singles van de Britse dancehype Disclosure, de Nederlandse singer-songwriter Eefje de Visser en de Britse indieband Two Door Cinema Club. Disclosure heeft de 3voor12 Single van de Week met When A Fire Starts To Burn. Donderdag besteden we in 3voor12 Radio veel aandacht aan de Essentials-lijst en verder hebben we deze week onder meer de laatste kaarten voor Into The Great Wide Open.

De nieuwe 3voor12 Single van de Week is:

Disclosure - When A Fire Starts To Burn (Universal)
De Bravo op Lowlands was zo stampvol, dat zelfs de glazenrapers de tent links moesten laten liggen. In korte tijd zijn de Britse dancebroertjes Guy en Howard Lawrence ook in Nederland geliefd geworden. Van hun debuutalbum Settle kenden we al de singles Latch, White Noise en You & Me met Eliza Doolittle. Nu is dan eindelijk de krachtige opener van het debuut ook uit.

Ook nieuw op de 3voor12 Radio playlist:

Eefje de Visser - In Het Echt (Eefje’s Platenmaatschappijtje)
Eefje brak twee jaar terug door met haar originele Nederlandstalige geluid. Een reeks uitverkochte concerten, de radiohit Hartslag en een grote albumomzet van haar debuut De Koek voor haar eigen kleine platenmaatschapij volgden. Nu is er dan de breekbare opvolger Het Is, meteen al een hit op de Luisterpaal. In Het Echt is daarvan de eerste single, die haar onder meer naar Vlieland's Into The Great Wide Open brengt.

Two Door Cinema Club - Changing Of The Seasons (Warner)
De Noord-Ierse indieband is een van de meest gevraagde festivalacts deze zomer. Ze spelen zo vaak, dat een opvolger van hun tweede album Beacon voor hun nieuwe platenmaatschappij pas voor 2015 gepland staat. Vandaar een tussendoortje in de vorm van deze Changing Of The Seasons EP. Het titelnummer daarvan is meteen de single, die op een meer dancy richting wijst dan voorheen.

Verder nog op de playlist:

Jagwar Ma - Come Save Me (PIAS, 4e week)
Moderat – Bad Kingdom (NEWS, 3e week)
The Strypes - Blue Collar Jane (Universal, 3e week)
Drake - Hold On, We're Going Home (Universal, 3e week)
Baauer feat. Jay-Z & Just Blaze - Higher (Universal, 2e week)
Placebo - Loud Like Love (Universal, 2e week)
Elephant Stone - Love The Sinner, Hate The Sin (V2, 2e week)
Nonono - Pumpin' Blood (Warner, 2e week)

3voor12 Album van de Week
Half Moon Run - Dark Eyes (Universal)

3voor12 Radio is elke doordeweekse avond tussen 22.00 en 01.00 uur op 3FM, met Roosmarijn Reijmer. 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12