Nieuw op 3voor12 Radio: Foals en heel veel ADE

Joris Voorn Single van de Week met Ringo en vrijdagavond extra uitzending 3FM

Menno Visser ,

Deze week maar een nieuwe track op de playlist van 3voor12 Radio, namelijk de nieuwe single van de Britse indierockband Foals. En de Nederlandse danceproducer Joris Voorn heeft deze ADE-week de 3voor12 Single van de week met Ringo. Maar er gebeurt genoeg opwindends in 3voor12 Radio: donderdag en vrijdag zendt 3FM live uit vanaf het Amsterdam Dance Event met liveopnames en veel studiogasten. Ook natuurlijk nog passepartouts voor ADE, en verder nog kaarten voor Everlast, Bombino en The View.

Deze week de 3voor12 Single van de Week:

Joris Voorn - Ringo (GREEN)
Een instrumentaal nummer heeft het meestal moeilijk op de radio, omdat de dj's denken dat het een ondergrondje is om overheen te praten. Maar dit Ringo is zo'n bijzonder nummer, dat het ook op zichzelf overeind blijft. Amsterdammer Joris Voorn is al een jaar of vijftien actief als dj en labelmanager in de danswereld. De groten der aarde als Carl Craig en Laurent Garnier hebben hem zijn nummer in hun telefoon zitten. Deze track over zijn zoontje zwierf al een jaar rond over het internet, maar was recent pas bij de officiele release op dansportal Beatport een daverend succes.

Nieuw op de playlist van 3voor12 Radio:

Foals - Out Of The Woods (Warner)
Foals is trots op haar liveoptredens. De indierockband uit het Britse Oxford brengt eind oktober zelfs een live dvd uit met een registratie van hun optreden in de befaamde londense Royal Albert Hall. Ter ondersteuning van hun optreden in het Utrechtse Vredenburg Leidsche Rijn op 10 november is er nu een nieuwe single van hun derde album Holy Fire. Op dat album, dat genomineerd is voor de prestigieuze Mercury Music Prize staat ook de ex-3FM Megahit My Number.

Verder nog op de playlist van 3voor12 Radio:

Disclosure - When A Fire Starts To Burn (Universal, 6e week)
Baskerville feat. Blaudzun - Gun For Hire (PIAS, 4e week)
Miles Kane - Better Than That (Sony, 4e week)
Portugal The Man - Modern Jesus (Warner, 3e week)
Half Moon Run - Full Circle (Universal, 3e week)
Jebroer - Omlaag (Nouveau Riche, 3e week)
Tessa Rose Jackson - Now I See (Monocle, 3e week)
Town Of Saints - Carousel (Snowstar, 2e week)
Jacco Gardner - The End Of August (Excelsior, 2e week)

3voor12 Album van de Week
Tom Trago - The Light Fantastic (Rush Hour)

3voor12 Radio is elke doordeweekse avond tussen 22 en 01 uur op 3FM met Roosmarijn Reijmer