Nieuw op 3voor12 Radio: Radkey, Queens Of The Stone Age en Blende Nieuw op 3voor12 Radio: Radkey, Queens Of The Stone Age en Blende

Radkey 3voor12 Single van de Week met Romance Dawn

, Menno Visser

Nieuw op 3voor12 Radio: Radkey, Queens Of The Stone Age en Blende

Radkey 3voor12 Single van de Week met Romance Dawn

Menno Visser ,

Deze week nieuwe singles op 3voor12 Radio van de Amerikaanse rockers Radkey, Queens Of The Stone Age en van de Britse houseproducer Blende. Radkey heeft de 3voor12 Single van de week met Romance Dawn, ze komen donderdag bovendien live spelen in de studio. Verder deze week kans op kaarten en een meet en Greet met soulzanger Charles Bradley, en ondermeer tickets voor Foals in Vredenburg de festivals Let’s Get Lost en Hit The City.

De nieuwe 3voor12 Single van de Week:

Radkey - Romance Dawn (Dying Giraffe)
Drie jonge broertjes uit de Amerikaanse staat Missouri die rocken als de neten. Dee op drums, Isaiah op bas en Soloman op drums. Mogen we je voorstellen aan de heren Radke, anders dan de bandnaam zonder 'Y'. Dit nummer komt van hun pas verschenen tweede EP-tje, waarmee ze in Engeland met open armen zijn ontvangen als redders van de rock. Binnenkort in een moshpit bij je in de buurt, want donderdag in de studio en ook op clubtoer in Nederland.

Ook nieuw op de playlist van 3voor12 Radio:

Queens Of The Stone Age - If I Had A Tail (V2)
De datum 26 november staat met rood omcirkeld in de agenda van iedere rechtgeaarde QOTSA-fan. Dan spelen de woestijnrockers rondom Josh Homme in de Ziggo Dome. Om vast op te warmen is dit de derde single van hun goed ontvangen zesde studioalbum ...Like Clockwork, na My God Is The Sun en I Sat By The Ocean.

Blende – Rikki (NEWS)
Producer Blende komt uit Londen en heet eigenlijk Johan Klereby. In zijn dance stopt hij de nodige soulvolle vocalen en dat begint na een jaartje of vijf in de scene op te vallen. Met zijn track Fake Love brak hij eerder dit jaar al door op de dansvloer, Rikki is zijn doorbraak naar radio.

Verder nog op de playlist van 3voor12 Radio:

Baskerville feat. Blaudzun - Gun For Hire (PIAS, 5e week)
Miles Kane - Better Than That (Sony, 5e week)
Portugal The Man - Modern Jesus (Warner, 4e week)
Joris Voorn - Ringo (Green, 4e week)
Tessa Rose Jackson - Now I See (Monocle, 4e week)
Town Of Saints - Carousel (Snowstar, 3e week)
Jacco Gardner - The End Of August (Excelsior, 3e week)
Foals - Out Of The Woods (Warner, 2e week)

3voor12 Album van de Week
Asgeir - In The Silence (One Little Indian/Konkurrent)

3voor12 Radio is elke doordeweekse avond tussen 22 en 01 uur op 3FM met Roosmarijn Reijmer

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12