Nieuw op 3voor12 Radio: Torre & Roos, Lord Huron & Yeah Yeah Yeahs Nieuw op 3voor12 Radio: Torre & Roos, Lord Huron & Yeah Yeah Yeahs

Lord Huron met Time To Run 3voor12 Single van de Week

, Menno Visser

Nieuw op 3voor12 Radio: Torre & Roos, Lord Huron & Yeah Yeah Yeahs

Lord Huron met Time To Run 3voor12 Single van de Week

Menno Visser ,

Vrolijke folk, Nederlandstalige buitencategorie pop en hippe indierock, dat zijn de drie toevoegingen deze week op de playlist van 3voor12 Radio. In andere bewoordingen: folkpoppers Lord Huron, Torre & Roos met een nummer van hun tweede Speeldoos en hipsters Yeah Yeah Yeahs. Met de aantekening dat Time To Run van Lord Huron 3voor12 Single van de Week is. Deze week staat in het teken van het voorbeschouwen van het internationale showcasecircus South By Southwest: Austin-gangers Kim Janssen en Paceshifters komen live spelen. En op het prijzenfront hebben we onder meer kaarten voor de viewing van Sound City en voor het dancefestival 5 Days Off.

De 3voor12 Single van de Week is deze week:

Lord Huron - Time To Run (PIAS)
Het Amerikaanse antwoord op Mumford And Sons. Het folky vijftal uit L.A. rond songwriter Ben Schneider bracht een paar weken geleden hun album Lonesome Dreams uit. Daarop deze lekkere meezinger, die hen de nodige festivaloptredens zal bezorgen. Dat maakte hun optreden in het Amsterdamse Pllek een paar weken terug wel duidelijk.

Nieuw deze week op de 3voor12 Radio playlist:

Torre Florim & Roos Rebergen - Discotheek (Excelsior)
Verstandshuwelijk dat wonderbaarlijk goed uitpakt. Zij van Roosbeef met hem van De Staat. Eind 2009 maakten ze een EP vol op muziek gezette teksten van verstandelijk gehandicapten, De Speeldoos. Dat was zo'n succes dat er 1 april een tweede project volgt, uiteraard getiteld De Tweede Speeldoos. Ook weer verpakt in een mooie echte speeldoos!

Yeah Yeah Yeahs - Sacrilege (Universal)
Hip indierock trio uit New York rond uitbundige zangeres en hipster mode-icoon Karen O. Hun vorige album It's Blitz is alweer vier jaar oud. In de tussentijd schreef Karen O. ondermeer soundtrackmuziek voor Where The Wild Things Are, en werd Yeah Yeah Yeahs bij een breed publiek bekend met de A-Trak remix van Heads Will Roll. Half april komt hun vierde album Mosquito met een op zijn zachtst gezegd opvallende hoes.

Verder nog op de 3voor12 Radio playlist:

Fidlar - Wait For The Man (PIAS, 3e week)
Partysquad ft. Jayh, Sjaak & Reverse (Top Notch, 3e week)
Balthazar - Do Not Claim Them Anymore (PIAS, 3e week)
Pien Feith - At The Blow Up (V2, 3e week)
James Blake - Retrograde (Universal, 3e week)
Drake - Started From The Bottom (Universal, 2e week)
Alt-J - Something Good/Something Good (Fort Romeau remix) (PIAS, 2e week)
Phoenix - Entertainment (Warner, 2e week)

3voor12 Radio is elke maandag tot en met donderdag op 3FM tussen 22 en 01 uur met Roosmarijn Reijmer.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12