Nieuw op 3voor12 Radio: Tom Odell en Flume Nieuw op 3voor12 Radio: Tom Odell en Flume

Yeah Yeah Yeahs single van de week met Sacrilege

, Menno Visser

Nieuw op 3voor12 Radio: Tom Odell en Flume

Yeah Yeah Yeahs single van de week met Sacrilege

Menno Visser ,

Deze week zijn er twee toevoegingen aan de 3voor12 Radio playlist: de Britse singer-songwriter Tom Odell en de Australische dancepop-producer Flume. The Yeah Yeah Yeahs strijken met de eer van de 3voor12 Single van de Week met hun Sacrilege. Het belooft weer een mooie week in de studio te worden met een livesessie van Lucky Fonz III. Verder onder meer kaarten voor Depeche Mode.

De 3voor12 Single van de Week is deze week:

Yeah Yeah Yeahs - Sacrilege (Universal)
Hip indierock trio uit New York rond de uitbundige zangeres en hipster mode-icoon Karen O. Hun vorige album It's Blitz is alweer vier jaar oud. In de tussentijd schreef Karen O ondermeer soundtrackmuziek voor Where The Wild Things Are. En werden ze bij een breed publiek bekend met de A-Trak remix van Heads Will Roll. Half april komt hun vierde album Mosquito met een op zijn zachtst gezegd opvallende hoes.

Nieuw deze week op de 3voor12 Radio playlist:

Tom Odell - Can't Pretend (Sony)
Niemand minder dan Lily Allen pikte hem op voor haar eigen label en de rest is geschiedenis. Deze blonde Britse 22-jarige charmeur met de nodige muzikaal gedreven pathos kennen we al van zijn hit Another Love. Hij staat als een van de vele singer-songwriters dit jaar op Pinkpop, en half april komt dan zijn lang verwachte debuutalbum Long Way Down uit. Dit is daarvan voor Nederland de tweede single.

Flume - Holdin' On (V2)
Zijn moeder kent hem het best als Harley Streten, maar wij mogen gewoon Flume zeggen. Deze 21-jarige producer uit het Australische Sydney is een rijzende ster in eigen land en kwam op het Amerikaanse showcase festival South By Southwest ook bovendrijven als een van de winnaars. In eigen land is zijn ongetitelde debuutabum al platina. Nu moet Nederland nog even vallen voor zijn moderne dancesound die aansluit bij Disclosure en Duke Dumont.

Verder nog op de 3voor12 Radio playlist:

James Blake - Retrograde (Universal, 5e week)
Alt-J - Something Good (Fort Romeau remix) (PIAS, 4e week)
Torre Florim & Roos Rebergen - Discotheek (Excelsior, 3e week)
Lord Huron - Time To Run (PIAS, 3e week)
Mike Mago - The Show (BMKLTSCH, 2e week)
Allah-Las - Busman's Holiday (V2, 2e week)
The Real Youth - We Are (eigen beheer, 2e week)
Mozes & The Firstborn - Peter Jr.  (TopNotch, 2e week)

3voor12 Album van de Week

3voor12 Radio is elke maandag tot en met donderdag op 3FM tussen 22 en 01 uur met Roosmarijn Reijmer, alleen deze week op maandag en dinsdag met Paul Rabbering.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12