De Live Request van Racoon: Passenger De Live Request van Racoon: Passenger

"Open kijk op de wereld, poten op de grond, superteksten en een bijzondere stem."

, Paul Bijkerk

De Live Request van Racoon: Passenger

"Open kijk op de wereld, poten op de grond, superteksten en een bijzondere stem."

Paul Bijkerk ,

Morgen weer op de beeldbuis: de allerbeste liveopnames, door jóu gekozen. Live Request dus, het muziekprogramma waarin de kijkers meteen ook zelf programmamakers zijn. Iedere week vragen we online wat Nederlandse artiesten willen zien in het programma. Deze keer: Bart van der Weide van Racoon koos voor Passenger live in de Heineken Music Hall met het nummer Let Her Go.

Bart geeft als Live Request keuze de voorkeur aan Mark Rosenberg, beter bekend als Passenger. "Om te beginnen vind ik zijn kop al geweldig, een olijk smoelwerk, een hele open blik in de wereld. Dit hoor je heel goed terug in zijn liedjes. Hij schrijft hele coole teskten, er zit veel humor in. Zijn voetjes staan stevig op de grond, hij is heel down-to-earth. Ook de samenwerkingen die hij heeft gedaan vind ik geniaal. Daarbij lijkt het me een ontzettende leuke kerel die ook nog is hele mooie muziek maakt met een prachtige stem."

"Ik heb hem alleen nog maar op Youtube gezien, hij is nog heel vers, hij is pas een jaar of 25 geloof ik, het lijkt me heel tof om hem een keer live te zien. Ik ben wel fan.
Vooral het nummer Let Her Go vind ik heel mooi. Dus kort samengevat: open kijk op de wereld, poten op de grond, superteksten en een bijzondere stem. "  

Wil je Passenger (of juist iets heel anders) zien? Je kunt zelf verzoekjes doen via Twitter (#liverequest) en tijdens de live-uitzending per sms (3333). Wekelijks verschijnt op 3voor12 een lijst met tien tips, check de derde tiplijst. Zaterdag 23 maart wordt de derde uitzending om 00.15 uur uitgezonden op Nederland 3. Zie hieronder het uitzendschema (onder voorbehoud):
-Za. 23 maart: 00:15
-Za. 30 maart: 00:00
-Za. 6 april: 23:55
-Za. 13 april: 00:20
-Za. 20 april: 00:30

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12