#ADE13: 3voor12 Radio & 3FM vrijdag met o.a. Martin Garrix, The Partysquad en Joris Voorn

Speciale uitzendingen op 3FM en 101TV toegankelijk voor publiek

Redactie 3voor12 ,

Gisteren was 3voor12 Radio vanuit ADE al een komen en gaan van de leukste producers, vanavond doen Roosmarijn en Tomas daar nog een schepje bovenop met Martin Garrix, The Partysquad, Joris Voorn, Breach en Full Crate x Mar. Tijdens Amsterdam Dance Event zendt 3FM drie dagen uit vanuit de kelder van Paradiso, en die uitzendingen zijn hartstikke toegankelijk voor passe-partout-houders en mensen met kaartjes voor Paradiso. Luister en kijk dus vrijdag tussen 22.00 en 01.00 uur mee via 3FM of 101TV of kom langs in de kelder.

Vrijdag ontvangen Roosmarijn en Tomas vanaf 22.00 uur in de uitzending:

The Partysquad:
Jerry Leembruggen en Ruben Fernhout kwamen al eens langs in 3voor12 Radio om een uitzending te co-hosten met een cocktail van de betere house, hiphop, electro en reggae, en sindsdien hebben ze niet bepaald stilgezeten. Ze tourden voor het eerst écht door de VS met de Mad Decent-feestjes van Diplo, hebben weer een hele berg nieuw materiaal liggen én produceerden twee tracks voor het nieuwe album van M.I.A.. Een eerste voorproefje hoor je vanavond al!

Joris Voorn:
Interieurarchitect wordt technoproducer: dat is Joris Voorn in een notendop. Hij scoorde deze week al single van de week bij 3voor12 met zijn magistrale track Ringo, die hij schreef voor zijn zoontje. Is het bedoeld om hem mee in slaap te sussen? Wat zijn z’n plannen de komende tijd? Je hoort het allemaal.

Martin Garrix:
Het is bijna flauw om nog over de leeftijd van Martijn Garritsen te beginnen, want minderjarig of niet: zijn track Animals is een wereldhit. Toen hij 8 was werd hij dusdanig geïnspireerd door Tiësto op de beeldbuis te zien dat hij begon met produceren, en eerder deze week zat hij gewoon met zijn grote held te dineren (in de McDonalds, jawel). Hij schuift vanavond aan bij Roosmarijn en Tomas.

Full Crate x Mar:
Ze werden begin dit jaar al uitgeroepen tot 12van3voor12: veelbelovend talent voor het jaar. Inmiddels tourden ze al over de halve wereld, maar over een album of nieuwe singles is nog niets bekend. Vanavond spelen ze in de bovenzaal van Paradiso, daarna wippen ze langs in de kelder om een korte update te geven.

Breach:
“Let’s Jack!” Breach scoorde een flinke radiohit met zijn track Jack, en dat terwijl hij van huis uit een klassiek geschoolde cellist, pianist en vocalist is. Waarom verhuisde hij naar Amsterdam? Hoe combineert hij zijn producersbestaan met zijn dubbelleven als nu-soul-zanger? Dat en meer, vanaf 22.00 uur in 3voor12 Radio op 3FM!

Alle 3FM ADE-uitzendingen vanuit Paradiso

3FM zendt drie dagen uit vanuit Amsterdam Dance Event. Deze uitzendingen zijn ook live te zien op 101TV. Alle uitzendingen op een rijtje:

Donderdag 17 oktober:
22.00-01.00 uur: 3voor12 Radio met Roosmarijn Reijmer en Tomas Delsing

Vrijdag 18 oktober:
22.00-01.00 uur: 3voor12 Radio met Roosmarijn Reijmer en Tomas Delsing
01.00-04.00 uur: Sander Hoogendoorn

Zaterdag 19 oktober:
22.00-00.00 uur: Rámon Verkoeijen
00.00-04.00 uur: Tomas Delsing
04.00-06.00 uur: Barend van Deelen