Spinvis is vanavond co-host bij 3voor12 Radio Spinvis is vanavond co-host bij 3voor12 Radio

O.a. met zijn Song van het Jaar en andere favoriete nummers

, Redactie 3voor12

Spinvis is vanavond co-host bij 3voor12 Radio

O.a. met zijn Song van het Jaar en andere favoriete nummers

Redactie 3voor12 ,

De tweede donderdag van de maand doet Roosmarijn iedere maand een klein stapje opzij voor de co-host. Ieder maand nodigt zij een relevante Nederlandse artiest uit die de hele uitzending aan mag schuiven. En dus kan eens lekker de tijd worden genomen voor de onderwerpen die je normaal niet voorbij hoort komen, met ook ruimte voor jouw vragen! Dus wat wil jij perse weten van Spinvis? Sms het vanavond naar 3333 of val @roos3fm lastig op Twitter!

Spinvis (Erik de Jong) zal in het kader van de Song van het Jaar zijn top vijf delen. Ook andere nummers die tussen zijn favorieten staan worden besproken. Tijdens de uitzending zullen er nog veel meer weetjes over de Nederlandse singer-songwriter gedeeld en besproken worden. 

Sinds een paar maanden schuift iedere tweede donderdag van de maand een prominente gast uit het rijke muzikale landschap aan in de studio bij Roosmarijn Reijmer. De eerste keer was dat Torre Florim van De Staat, die onder meer muziek van The Stooges en Roosbeef meebracht. Andere co-hosts waren Fresku, Tjeerd Bomhof (Voicst/Dazzled Kid), Dave von Raven (The Kik), Mr. Polska, Moss, Go Back To The Zoo, Blaudzun en Kraantje Pappie.

Luister donderdagavond 15 november tussen 22.00-01.00 uur naar Spinvis in 3voor12 Radio.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12