Dansen Met Delsing voortaan elke zaterdag van 2.00 tot 6.00 Dansen Met Delsing voortaan elke zaterdag van 2.00 tot 6.00

Dance-radioshow 3voor12 krijgt dubbele zendtijd op 3FM

, Ingmar Griffioen

Dansen Met Delsing voortaan elke zaterdag van 2.00 tot 6.00

Dance-radioshow 3voor12 krijgt dubbele zendtijd op 3FM

Ingmar Griffioen ,

Dansen Met Delsing zendt voortaan elke zaterdag van 2.00 tot 6.00 uur uit op 3FM. Het dance-radioprogramma van VPRO's 3voor12 was tot vorige week nog van 4.00 tot 6.00 uur te horen en ziet door het afscheid van Dave Clarke de zendtijd verdubbelen.

Tomas Delsing gaat er vol voor

Tomas Delsing gaat er vol voor

Dave Clarke's WhiteNoise was bijna 5,5 jaar vaste prik op de zaterdagnacht van 3FM, maar afgelopen week zond de Engelse techno-veteraan voor het laatst uit. Dansen Met Delsing is ongeveer een jaar geleden gestart als het nieuwste dance-programma van 3voor12. Het door Tomas Delsing gepresenteerde programma begint dus voortaan twee uur eerder en is zaterdagnacht van 2.00 tot 6.00 te horen.

Voor deze eerste 'dubbele uitzending' heeft Delsing wat extra verrassingen in petto. Zo laat hij vijf dj-sets horen, waaronder Gui Boratto op 5 Days Off 2009, Joost van Bellen, Dj Rush op Awakenings en speciaal voor Dansen Met Delsing vervaardigde mixen van dubstep-meester Gomes en aanstormend talent Bas Amro. Verder draait hij de heetste nieuwe dansplaten en is er veel aandacht voor 5 Days Off, het festival dat woensdag begint.

Meer informatie over Dansen Met Delsing en oude uitzendingen.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12