Wobwobwoensdag: de tips van Gomes, Boaz en Noisia Wobwobwoensdag: de tips van Gomes, Boaz en Noisia

Vanavond tussen 22.00 en 01.00 uur alleen maar dubstep op 3FM

, Redactie 3voor12

Wobwobwoensdag: de tips van Gomes, Boaz en Noisia

Vanavond tussen 22.00 en 01.00 uur alleen maar dubstep op 3FM

Redactie 3voor12 ,

De grote dag is daar: wobwobwoensdag is aangebroken. Vanavond tussen 22.00 en 01.00 draait Roosmarijn Reijmer in 3voor12radio op 3FM alleen maar dubstep en muziek uit verwante genres. Drie dj's helpen haar met het samenstellen van de playlist: Gomes, Boaz van de Beatz en Noisia leveren hun favorietenlijstjes.

Noisia's favoriete tracks:

Het Groningse Noisia bestaat uit Nik Roos, Martijn van Sonderen en Thijs de Vlieger. De drum 'n bass-dj's zijn de eigenaars van maar liefst drie verschillende platenlabels. Vision Recordings is bedoeld voor dubstepartiesten.

Posij - Revolt

Het is de eerste keer dat we een andere artiest voor een album op een van onze labels tekenen. Het is een grote belofte uit Groningen. Dubstep met een twist.
The Upbeats - Undertaker
De tweede keer dat we iemand anders' album tekenen, deze keer een drum 'n bass album. The Upbeats zijn oude bekenden uit de drum 'n bass scene en daarnaast goede vrienden van ons uit Nieuw Zeeland. Hun volgende album komt op Vision Recordings uit.
Noisia & Phace - Imperial
Onze meest recente release: Vision 12 'Imperial' EP met 4 drum & bass liedjes. Dit is een samenwerking met de Duitse Phace, met wie we al bijna 10 jaar liedjes maken en vrienden zijn.
Labrinth ft. Tinie Tempah - Earthquake (Noisia Remix)
Onze laatste dubstep release na de Special Edition van het album. Deze track gaat erg goed op de dansvloeren en wordt vrij breed gesupport, van Skrillex tot Flying Lotus.
Posij - Empty Lungs
Onze favoriete track van het moment. Hele mooie melodie in de akkoorden en dan een goed stukje vieze baslijn :D Deze week uitgekomen op ons label Division Recordings met Revolt en nog 2 liedjes. Support van o.a. Amon Tobin, Glitch Mob, Chase & Status en Pendulum.

Luister hier naar een korte toelichting van Noisia

Gomes' favoriete tracks:

Als 15-jarige jongen kocht Theo Fortes twee draaitafels, maakte een aantal tapes en begon te draaien bij City FM in Amsterdam: dj Gomes was geboren. Inmiddels draait Gomes al even mee in het dubstep circuit. Gomes heeft een eigen label, genaamd Oi! Recordings.

Trolley Snatcha - Make My Whole World

Een track die de laatste tijd standaard in mijn sets zit, altijd een groot fan van Trolley snatcha geweest, track begint heel lekker met een 808 drum en daarna switcht hij heel dope. Samen met de vocal is het een perfecte track!
Goth Trad - Seeker
Het is best wel diepe track, maar heeft wel echt een drive erin zitten. Deze track is afkomstig van het dit jaar uitgekomen album van Goth Trad – New Epoch. Als ik op het juiste feest sta met het juiste publiek kan ik deze wel droppen. Het is ook een track die je gewoon heel lang in de mix kan draaien met een andere tune.
Eddie K & Minus Featuring Beezy - DarkAges (Vodex Remix)
Het origineel van deze track is al heel vet, maar is deze remix nog net even wat beter. Vodex is een van de nieuwe talenten en is zelf echt nog een broekie. Ik draaide laatste met hem op Resist, maar hij heeft wel al een echte eigen sound met een soort van metal-achtige bass sound, I like it!
Eptic - Like A Boss
Eptic is ook zo'n nieuw talent, afkomstig uit België en zit bij Never Say Die Records. Deze tune is lekker hard en lomp, maar toch wel met een swing ofzo!
Brownz & Requake – Creep
Een iets diepere tune. Requake is ook een upcoming producer uit België, maar heeft inmiddels wel al wat leuke releases op zijn naam staan. Ik hou van zijn kartelende bass sound. Deze track is niet per se een dansvloer track, maar wel lekker om naar te luisteren.
Joker - skitta
Deze Joker track is afkomstig van zijn laatste EP. Joker komt altijd weer met iets anders, zo ook met deze track. Het heeft een lekkere break die mooi opbouwt en daarna gewoon lekker dropt. Het is niet te hard, dit zijn fije tracks om weer even de rust op de dansvloer terug te brengen!

Luister hier naar een korte toelichting van Gomes in 3voor12radio

Boaz' favoriete tracks:

Boaz v/d Beatz

Boaz v/d Beatz

Boaz v/d Beatz is oprichter van Nouveau Riche, waar onder andere Mr Polska bij is aangesloten. Nouveau Riche richt zich vooral op hiphop, maar heeft zeker dubstep invloeden. In 2011 won Boaz de State Award voor beste producer.

Docter P - Badman Sound
Het heeft een zeer lage sub met een hoge toon er overheen. Dat vind ik een goede combinatie die heel goed werkt.
Skrillex - Kyoto
Deze track heeft een heel tof intro, met een goede lead.
Cookie Monsta - Ginger Pubes
Goede simpele zaag zit erin
Sunday Girl - Four Floors (Diplo remix)
Ik vind de combinatie van de strings en de wobbles super goed en ik hou van de vocals.
Alex Clare - Too Close
Goeie combinatie van een soort van matige dubstep met een sterke vocal.

Luister hier na een kort gesprek met Boaz in 3voor12radio

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12