Veel nieuw op 3VOOR12RADIO: Justice, Pete Philly, Beirut, Edward Sharpe, The Kooks en Florence & The Machine Veel nieuw op 3VOOR12RADIO: Justice, Pete Philly, Beirut, Edward Sharpe, The Kooks en Florence & The Machine

Shake It Out van Florence & The Machine single van de week

, Menno Visser

Veel nieuw op 3VOOR12RADIO: Justice, Pete Philly, Beirut, Edward Sharpe, The Kooks en Florence & The Machine

Shake It Out van Florence & The Machine single van de week

Menno Visser ,

Deze week een opgefriste avondplaylist na een week vol nineties. Maarliefst zes nieuwe toevoegingen. De nieuwe Florence & The Machine Shake It Out is single van de week. Daarnaast nieuwe tracks van Justice, Pete Philly, Beirut, Edward Sharpe en The Kooks.

Shake It Out van Florence & The Machine single van de week

Deze week een opgefriste avondplaylist na een week vol nineties. Maarliefst zes nieuwe toevoegingen. De nieuwe Florence & The Machine, Shake It Out, is single van de week.  Daarnaast nieuwe tracks van Justice, Pete Philly, Beirut, Edward Sharpe en The Kooks.

3VOOR12 Single van de week:

Florence & The Machine - Shake It Out (Universal)


Forence Welch is terug! De roodgelokte Britse sprookjesprinses die haar eigen muzikale wereld schept en die doorbrak met haar debuut Lungs twee jaar geleden, heeft weer wat nieuws. Na de lektrack What The Water Gave Me is hier het semi-pastorale Shake It Out. Het wachten is nu op haar tweede album Ceremonials, dat 31 oktober uitkomt.

Verder nieuw op de 3VOOR12 Playlist:

Justice - Audio, Video, Disco (Warner)


Ik hoor, ik zie, ik leer…maar dan in het Latijn, zo kun je het ook lezen. Maar de grap is natuurlijk dat het horen en zien je vergaat zodra je de disco van de twee Franse heren van Justice hoort. Dit is na Civilization de tweede single van hun langverwachte tweede album met dezelfde titel dat eind oktober uitkomt.

Pete Philly – One (PIAS)


In zijn eentje is hij nu, deze Pieter Philip Monzon. Bekend van zijn samenwerking met producer Perquisite (de hit Mystery Repeats), stort hij zich nu op een solocarriere. Na een verzameling gratis liedjes over het web in het Open Loops project, verschijnt binnenkort zijn eerste soloalbum One. Dit titelnummer van net twee minuten is daar een opvallend voorproefje van.

Beirut - Santa Fe (Konkurrent)


Niet uit Beirut, maar uit New York komt folky Zach Cordon. De Amerikaan is een fan van Europese balkanmuziek sinds een langdurig verblijf in Parijs. In het livecircuit brak hij door met zijn album The Flying Club Cup uit 2007 en trekt sindsdien volle zalen met zijn -oneerbiedig gezegd- hoempapa orkest. Dit aparte Santa Fe met een mix van pop, Americana en balkan komt van het derde Beirut album The Riptide.

Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home (Konkurrent)


Een beetje maf is het wel. Het dak eraf spelen in het kleinste tentje van Lowlands en daarna vele keren per dag te horen zijn in de reclameblokken. Het kan nog vreemder: dit is een nummer van twee jaar terug van een band die is opgericht als afkickproject. Amerikaan Alex Ebert uit L.A. maakte eerst powerpop Ima Robot. Nu is het meer sixties en folk dat de klok slaat. Check hun debuut Up From Below wanneer je een nieuwe kast in elkaar zet.

The Kooks - How'D You Like That (EMI)

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12