Novack komt met indie-stickerverzamelboek Novack komt met indie-stickerverzamelboek

Voor Utrechtse indieband is commercie niet vies

, Timo Pisart

Novack komt met indie-stickerverzamelboek

Voor Utrechtse indieband is commercie niet vies

Timo Pisart ,

Indieliefhebbers en stickerverzamelaars opgelet: de Utrechtse indieband Novack komt aanstaande vrijdag met een stickerverzamelboek waarin je plakplaatjes van je favoriete Nederlandse indie-artiesten kunt verzamelen. De boodschap: "Indie-bands in Nederland in het zonnetje te zetten, en aan collega's laten zien dat een beetje een neusje voor commercie niet vies is."

Voor Utrechtse indieband is commercie niet vies

Indieliefhebbers en stickerverzamelaars opgelet: de Utrechtse indieband Novack komt aanstaande vrijdag met een stickerverzamelboek waarin je plakplaatjes van je favoriete Nederlandse indie-artiesten kunt verzamelen.

Frontman Sander van der Linden legt uit: "Na de hype van voetbalplaatjes en dierenplaatjes dachten we: daar moeten we ook wat mee kunnen. We hebben een paar keer per jaar een brainstorm met de band, dan hebben we het over allerlei ideeën. Als band zijn we ook altijd actief op de rand naast de muziek." Zo heeft de band voor haar debuutalbum bijvoorbeeld 500 unieke albumhoezen gefabriceerd, wat breed door de media werd opgepikt en de band een plaats in DWDD opleverde.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12