MCN Unsigned: Homegrown '11 presenteert album MCN Unsigned: Homegrown '11 presenteert album

Deze donderdag in de Melkweg, nu al op de luisterpaal

, Christiaan Walraven

MCN Unsigned: Homegrown '11 presenteert album

Deze donderdag in de Melkweg, nu al op de luisterpaal

Christiaan Walraven ,

Komende donderdag presenteren Top Notch en Muziek Centrum Nederland (MCN) het verzamelalbum Homegrown '11 in de Melkweg. Homegrown '11 is onderdeel van het MCN Unsigned project, waarbij ieder jaar een aantal nog niet getekende acts binnen een genre zich kunnen presenteren via twee tracks op een verzamelalbum. In eerdere jaren waren dit onder andere GEM, Giovanca, Voicst, zZz en Racoon.

Deze donderdag in de Melkweg, nu al op de luisterpaal

Komende donderdag presenteren Top Notch en Muziek Centrum Nederland (MCN) het verzamelalbum Homegrown '11 in de Melkweg. Homegrown '11 is onderdeel van het MCN Unsigned project, waarbij ieder jaar een aantal nog niet getekende acts binnen een genre zich kunnen presenteren via twee tracks op een verzamelalbum. In eerdere jaren waren dit onder andere GEM, Giovanca, Voicst, zZz en Racoon. Het album, met dit jaar tracks van De Kraaien, Freez, Kroons, Mr. Polska, Ojajoh?!, Ome Omar en Per.Verz is nu alvast te beluisteren op de Luisterpaal.

Ook in 2002 sloegen TopNotch en MCN de handen ineen voor de oorspronkelijke Homegrown. Die editie werd misschien wel de meest succesvolle tot nu toe, met acts als C-Mon & Kypski, Raymzter, Opgezwolle, Pete Philly, Space Kees en D-Men (met Lange Frans en Baas B). Samen met 3VOOR12, State Magazine, Buma Rotterdam Beats, FunX bepaalden TopNotch en MCN dit jaar de selectie. De zeven geselecteerde acts hebben de kans gekregen om met een professionele producer twee tracks opte nemen.

3VOOR12/Amsterdam deed de afgelopen tijd interviews met een aantal van de geselecteerde acts. Zo spraken ze met Mr. Polska over zijn afkomst en zijn passie, met Ome Omar over zijn album en boek 'Oerknal', met Kroons over de twee tegenpolen in het duo en met Freez over de Fakkelteitgroep en zijn verwachtingen bij Homegrown '11.

De albumpresentatie van MCN Unsigned: Homegrown '11 met alle artiesten is op donderdag 22 september in de Melkweg. Het album is nu alvast te beluisteren op de luisterpaal.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12