Dope D.O.D. brengt album Branded vrijdag uit Dope D.O.D. brengt album Branded vrijdag uit

DIY-release aan vooravond Europese tour

, Erik Zwennes

Dope D.O.D. brengt album Branded vrijdag uit

DIY-release aan vooravond Europese tour

Erik Zwennes ,

De Groningse hiphopgroep Dope D.O.D. brengt deze week het debuutalbum Branded uit. Tegelijk met de start van hun Europese tour verschijnt de plaat waar ook Sean Price en Simon Roofless op te horen zijn. Beluister Branded vanaf aanstaande donderdag op de Luisterpaal.

DIY-release aan vooravond Europese tour

De Groningse hiphopgroep Dope D.O.D. brengt deze week het debuutalbum Branded uit. Aan de plaat is bijna twee jaar gewerkt. Tegelijk met de start van hun Europese tour verschijnt de plaat waar ook Sean Price en Simon Roofless op te horen zijn. Beluister Branded vanaf aanstaande donderdag op de Luisterpaal.

Op de dag van release, 23 september, verschijnt tevens de nieuwe video getiteld Pandora’s Box. Groepslid Skits Vicious vertelt dat de video weer een heel andere kant zal laten zien. De video bij het oudere nummer What Happened is inmiddels ruim drie miljoen keer bekeken. Deels op eigen kracht en deels dankzij de voorprogrammas die de groep deed voor de Amerikaanse nu-metal band Limp Bizkit. “Het was een heel bijzondere ervaring. We hebben heel veel geleerd. Bijvoorbeeld hoe het is om voor zalen met duizenden mensen te spelen. Of hoe je omgaat met een publiek dat meer rock-georiënteerd is en je echt voor je zal moeten winnen.”

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12