3VOOR12AWARD: Eric Corton pleit voor De Staat 3VOOR12AWARD: Eric Corton pleit voor De Staat

Vanavond Giel Beelen, morgen Rob Stenders

, Redactie 3VOOR12

3VOOR12AWARD: Eric Corton pleit voor De Staat

Vanavond Giel Beelen, morgen Rob Stenders

Redactie 3VOOR12 ,

Wie gaat de 3VOOR12AWARD winnen? Donderdag 8 september even voor twaalf uur weten we het. Uiteindelijk gaat de jury erover, maar natuurlijk bemoeit Jan en Alleman zich er graag mee. Deze week houden 3FM-dj’s Eric Corton, Giel Beelen en Rob Stenders een betoog voor hun favoriete album van het jaar.

Vanavond Giel Beelen, morgen Rob Stenders

Wie gaat de 3VOOR12AWARD winnen? Donderdag 8 september even voor twaalf uur weten we het. Uiteindelijk gaat de jury erover, maar natuurlijk bemoeit Jan en Alleman zich er graag mee. Deze week houden 3FM-dj’s Eric Corton, Giel Beelen en Rob Stenders een betoog voor hun favoriete album van het jaar. Het zal niemand verrassen dat Eric Corton graag de loftrompet steekt over De Staat.

“Al vanaf het prille begin gegrepen door het messcherpe en onvoorspelbare genie van Torre Florim, die vanaf deze plaat niet meer alleen staat in de verbeelding van die gedachtenkronkels. Er staat een band naast achter en voor hem op het podium en op vinyl. Een band die deze plaat tot een broeierige, smerige, intense swamp dive maakt.”

Beluister het hele betoog van Eric Corton in 3VOOR12RADIO.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12