Rauw op ADE wordt eresaluut aan overleden DJ Mehdi Rauw op ADE wordt eresaluut aan overleden DJ Mehdi

A-Trak's Fool's Gold zegt af, Ed Banger vervangt

, Atze de Vrieze

Rauw op ADE wordt eresaluut aan overleden DJ Mehdi

A-Trak's Fool's Gold zegt af, Ed Banger vervangt

Atze de Vrieze ,

A-Trak's label Fool's Gold moet Amsterdam Dance Event aan zich voorbij laten gaan. De populaire dj zou draaien op Rauw in Trouw Amsterdam, Congorock zou mee komen. Als vervanger heeft Joost van Bellen het Ed Banger label als host aangetrokken. En zo wordt Rauw ADE een eerbetoon aan DJ Mehdi, de onlangs overleden dj uit die Parijse stal.

A-Trak's Fool's Gold zegt af, Ed Banger vervangt

A-Trak's label Fool's Gold moet Amsterdam Dance Event aan zich voorbij laten gaan. De populaire dj zou draaien op Rauw in Trouw Amsterdam, Congorock zou mee komen. Als vervanger heeft Joost van Bellen het Ed Banger label als host aangetrokken. En zo wordt Rauw ADE een eerbetoon aan DJ Mehdi, de onlangs overleden dj uit die Parijse stal. Dat heeft de organisatie vandaag bekend gemaakt.

"Aangezien we nu alleen Parijse en Nederlandse dj’s en live acts in huis hebben willen we de nacht opdragen aan DJ Mehdi, een ster-dj en producer van van Ed Banger, die al vaak op Rauw de sterren van de hemel gedraaid heeft en een aantal weken geleden door een tragisch ongeluk om het leven is gekomen. Alle artiesten, internationale gasten en natuurlijk de Rauw crew zullen deze nacht zonder verdiensten hun kunsten vertonen en alles op alles zetten om het een van de mooiste clubavonden uit de geschiedenis van Rauw te maken."

Ed Banger dj Sebastian stond al op de line-up, labelbaas Busy P sluit aan. Verder zijn Surkin, Bobmo en Para One, Gesaffelstein, Brodinski, Logo, Joost van Bellen, TWR72 en RipTidE van de partij.

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12