Update: Melkweg-show Gotye gaat toch door Update: Melkweg-show Gotye gaat toch door

Optreden was in gevaar door virusinfectie

, Atze de Vrieze

Update: Melkweg-show Gotye gaat toch door

Optreden was in gevaar door virusinfectie

Atze de Vrieze ,

Zanger Gotye is vannacht opgenomen in een ziekenhuis in Londen. De Australier, bekend van de grote hit Somebody That I Used To Know, werd dinsdagavond onwel tijdens een optreden. Promotionele activiteiten de komende twee dagen zijn afgeblazen om de zanger klaar te stomen voor zijn belangrijke show aanstaande vrijdag in een uitverkochte Melkweg in Amsterdam.

Optreden was in gevaar door virusinfectie

Zanger Gotye is vannacht opgenomen in een ziekenhuis in Londen. De Australier, bekend van de grote hit Somebody That I Used To Know, werd dinsdagavond onwel tijdens een optreden en ligt inmiddels met een buikinfectie aan het infuus. Promotionele activiteiten de komende twee dagen zijn afgeblazen om de zanger klaar te stomen voor zijn belangrijke show aanstaande vrijdag in een uitverkochte Melkweg in Amsterdam. Dat maakt platenmaatschappij V2 bekend.

Volgens Arnoud van der Toorn van V2 wordt de situatie van Gotye nauwlettend in de gaten gehouden. “Zo’n buikvirus kan je natuurlijk overkomen, het is overmacht. Het zou heel goed te maken kunnen hebben met vermoeidheid. Op dit moment wordt natuurlijk aan alle kanten aan de jongen getrokken. Vanavond zou hij optreden De Laatste Show, op de Belgische televisie, morgenochtend bij Giel op 3FM. Die optredens zijn sowieso afgezegd. Gotye moet even rust nemen, om vrijdag gewoon op het podium te kunnen staan. Het is lastig te zeggen of dat gaat lukken, maar voorlopig gaan wij er vanuit van wel.”

Update: Platenmaatschappij V2 laat weten goed nieuws te hebben gekregen over de Melkwegshow van Gotye. "We krijgen net dit bericht (kort en krachtig) door van manager Gotye betreft Melkweg show: “This show is definitely happening”.

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12