Song Stories: Agnes Obel over Just So Song Stories: Agnes Obel over Just So

Genomineerde artiesten over hun Song van het Jaar

, Pepijn van Gils

Song Stories: Agnes Obel over Just So

Genomineerde artiesten over hun Song van het Jaar

Pepijn van Gils ,

Al zesentwintig jaar stellen de lezers en luisteraars van de VPRO aan het einde van het jaar een lijst samen met de honderd beste liedjes van het jaar. Maar waar werd het geschreven? Of voor wie? 3VOOR12 spreekt in aanloop naar de bekendmaking met verschillende artiesten over het verhaal achter hun nummer. Met vandaag: Agnes Obel over Just So.

Genomineerde artiesten over hun Song van het Jaar

De dagen worden korter en de bladeren zijn bijna volledig van de bomen, dus breekt traditiegetrouw de lijstjestijd weer aan. Al zesentwintig jaar stellen de lezers en luisteraars  van de VPRO aan het einde van het jaar een lijst samen met de honderd beste liedjes van het jaar: de Song van het Jaar. Maar waar komen deze liedjes vandaan? Wat was het idee achter het liedje? Waar werd het geschreven? Of voor wie? 3VOOR12 spreekt in aanloop naar de bekendmaking met verschillende artiesten over het verhaal achter hun genomineerde nummer onder de titel Song Stories. Met vandaag: Agnes Obel met Just So.Song van het Jaar 2011
Stemmen op jouw vijf favorieten kan tot 12 december 2011 via deze link.
Uitzending op 3FM & 101.tv: donderdag 15 december, 19.00-00.00 uur met Roosmarijn Reijmer, Michiel Veenstra en Tomas Delsing. Aansluitend Song van het Jaar, The Remix 00.00-01.00 uur, door DJ Sandeman.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12