London Calling: Jamie 'N' Commons is HET talent van London Calling 2011 London Calling: Jamie 'N' Commons is HET talent van London Calling 2011

Jamie 'N' Commons is na gisterenavond het broodnodige lichtpunt

, Pepijn van Gils

London Calling: Jamie 'N' Commons is HET talent van London Calling 2011

Jamie 'N' Commons is na gisterenavond het broodnodige lichtpunt

Pepijn van Gils ,

De jonge blueszanger Jamie Commons opent vanavond met zijn band Jamie 'N' Commons het programma op de tweede avond van London Calling. En dat levert om half zeven 's avonds al een bomvolle bovenzaal op. Commons werkt waar ook ter wereld met een eigen geluidstechnicus, die met hem meereist. Een uur lang soundchecken betekent wel dat je als eerste moet beginnen.

Jamie 'N' Commons is na gisterenavond het broodnodige lichtpunt

De jonge blueszanger Jamie Commons opent vanavond met zijn band Jamie 'N' Commons het programma op de tweede avond van London Calling. En dat levert om half zeven 's avonds al een bomvolle bovenzaal op. Commons werkt waar ook ter wereld met een eigen geluidstechnicus, die met hem meereist. Een uur lang soundchecken betekent wel dat je als eerste moet beginnen. Hij tourt sinds zijn debuut met regelmaat door Europa. Na een dagje studio morgenmiddag, reist hij maandag weer terug naar het Europese vasteland voor een optreden in Brussel. Concerten geven is volgens hem de enige overtuigende manier om supporters voor je muziek te vinden.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12