Kempi met Willie Wartaal en Katja Schuurman in nieuwe film Kempi met Willie Wartaal en Katja Schuurman in nieuwe film

Eindhovense rapper tevens in aflevering Van God Los

, Erik Zwennes

Kempi met Willie Wartaal en Katja Schuurman in nieuwe film

Eindhovense rapper tevens in aflevering Van God Los

Erik Zwennes ,

Eindhovenaar Kempi heeft een rol bemachtigd in Black Out, de nieuwe film van regisseur Arne Toonen, die eerder de familiefilm Dik Trom regisseerde. In de film speelt Kempi aan de zijde van Willie Wartaal. Hoofdrollen zijn er onder meer voor Katja en Birgit Schuurman, Robert de Hoog en Kim van Kooten.

Eindhovense rapper tevens in aflevering Van God Los

Eindhovenaar Kempi heeft een rol bemachtigd in Black Out, de nieuwe film van regisseur Arne Toonen, die eerder de familiefilm Dik Trom regisseerde. Melle Runderkamp tekende voor het scenario. In de film speelt Kempi aan de zijde van Willie Wartaal. Hoofdrollen zijn er onder meer voor Katja en Birgit Schuurman, Robert de Hoog en Kim van Kooten. Kempi’s scènes stonden er in vijf draaidagen op. Hij speelt samen met Wartaal twee kleine criminelen. 

Ook is de artiest gevraagd voor de nieuwe reeks Van God Los de serie. In een aflevering deelt hij de spotlights met Chris Zegers. Kempi zegt de smaak te pakken te hebben. “Het is heel tof dat men mij nu voor dit soort dingen weet te vinden. De laatste tijd rollen de zaken steeds de goede kant op.” En zo blijkt, want Kempi heeft ook de opnames afgerond van een aflevering Ali B op Volle Toeren. “Met Corry Konings!,” vertelt Kempi trots. “Ik heb zojuist een persdag gehad en de hele aflevering gezien. Ik zeg je eerlijk, ik werd er emotioneel van. Het is echt geweldig geworden.”

Onlangs verscheen ook de studio versie van Guus Meeuwis-cover Het Is Een Nacht. Dit is een voortvloeisel uit de DWDD Recordings waarvoor Kempi werd gevraagd een ongebruikelijke track te coveren. “De track past eigenlijk heel goed bij mij. Mensen kijken er van op dat ik kan zingen, maar ze weten wel meer niet van mij,” lacht hij.

In december verschijnt een nieuwe EP van Kempi. De opbrengst van de EP gaat regelrecht naar KWF Kankerbestrijding. Eerder zei hij hierover tegen 3VOOR12: “Ik gebruik zoals veel mensen de ziekte vaak als scheldwoord. Dat is niet okay. Daarnaast zijn veel familieleden aan de ziekte overleden. Twee weken geleden nog mijn oma. Het voelt goed om me hier voor in te zetten.”

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12