Hooikoorts: Drie nieuwe namen voor London Calling-zondag Hooikoorts: Drie nieuwe namen voor London Calling-zondag

Ook het blokkenschema is bekend

, Redactie 3VOOR12

Hooikoorts: Drie nieuwe namen voor London Calling-zondag

Ook het blokkenschema is bekend

Redactie 3VOOR12 ,

Met Friends, Caged Animals en Treetop Flyers is de line-up voor de zondag van London Calling compleet. Eerder werden al Rats On Rafts, Natty en Alex Clare bekendgemaakt voor deze extra dag die plaats zal vinden in De Balie. London Calling vindt dit jaar op 11, 12 en 13 november plaats in Paradiso.

Ook het blokkenschema is bekend

3 november: Met de toevoeging van Friends, Caged Animals en Treetop Flyers is de line-up voor de zondag van London Calling compleet. Eerder werden al Rats On Rafts, Natty en Alex Clare bekendgemaakt voor deze extra dag die plaats zal vinden in De Balie.

24 oktober:
De laatste naam voor London Calling is bekend: Anothers Blood. Inmiddels is ook het blokkenschema bekend.

18 oktober:
De een-na-laatste naam voor London Calling: Dog Is Dead. Een sinistere naam, voor een band die omschreven wordt als 'opwekkende pop en folk voor jazzjunkies”.

12 oktober:
Nog een toevoeging: Shields speelt op zaterdag 12 november. Een poppy indieband in de categorie Two Door Cinema Club, Vampire Weekend.

10 oktober: Will And The People, Fixers, Azealia Banks en Rats On Rafts zijn toegevoegd aan de line-up van London Calling.

30 september:
Het gaat hard. Na deze week al Friends, Caged Animals, en Other Lives te hebben bevestigd, noemt London Calling vandaag Wise Blood, Big Deal, All The Young en Netherlands. Helaas ook een tegenvallertje: Alberta Cross heeft moeten cancellen.

28 september:
Folkband Other Lives zal niet alleen naar Le Guess Who en Crossing Border komen, maar in november ook London Calling aandoen. Dat maakte het festival vandaag bekend.

27 september:
London Calling heeft twee nieuwe namen bekend gemaakt: indiepopbands Friends en Caged Animals.

16 september:
Washed Out, Exitmusic en Breton zijn toegevoegd aan de lineup. Daarmee zijn er nu zestien namen bekend voor London Calling.

9 september:
Na The History Of Apple Pie en The Rapture is vandaag de eerste grote groep namen voor London Calling bekend gemaakt. Ook is bekend gemaakt dat het festival ditmaal een dag extra zal duren. Op de zondag staat een derde dag London Calling gepland in De Balie. Wolf Gang, An Horse, Spector, Dum Dum Girls, Jamie n Commons, Alberta Cross, Alex Clare, Hard-Fi, Veronica Falls, Spectrals en Natty komen op 11, 12 en 13 november naar Paradiso voor een optreden op het festival.

6 september:
The Rapture speelt op vrijdag 11 november op London Calling. Dat is te zien op de website van The Rapture en tevens op de London Calling posters die bij Paradiso hangen.

De data voor de tweede London Calling-editie van 2011 zijn bekend. London Calling 2011 / 2 vindt plaats op vrijdag 11 en zaterdag 12 november. Op zaterdag 30 juli begint de voorverkoop voor het festival.

29 juli:
Middels een rebus maakt de organisatie de eerste naam bekend: The History Of Apple Pie.

Op de eerste editie van dit jaar waren Ty Segall, Wild Beasts en Twin Shadow de hoogtepunten. 3VOOR12 deed uitgebreid verslag. Je vindt alle verslagen en de video-opnames van alle optredens op de festivalsite.

De website van London Calling.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12