Eurosonic/Noorderslag en Roadburn opnieuw razendsnel uitverkocht Eurosonic/Noorderslag en Roadburn opnieuw razendsnel uitverkocht

Tickets voor Gronings festival binnen een halfuur weg

, Atze de Vrieze

Eurosonic/Noorderslag en Roadburn opnieuw razendsnel uitverkocht

Tickets voor Gronings festival binnen een halfuur weg

Atze de Vrieze ,

Eurosonic/Noorderslag is ook dit jaar razendsnel door zijn tickets heen. De kaarten voor het Groningse showcasefestival gingen zaterdag om 10:00 uur in de voorverkoop. Een half uur later zijn alleen nog kaarten voor opwarmavond woensdag te krijgen.

Tickets voor Gronings festival binnen een halfuur weg

Eurosonic/Noorderslag is ook dit jaar razendsnel door zijn tickets heen. De kaarten voor het Groningse showcasefestival gingen zaterdag om 10:00 uur in de voorverkoop. Zo'n tien minuten later zijn zowel passe partouts als losse kaarten op. Dat bevestigt de organisatie. Vorig jaar verkocht het festival ook binnen tien minuten uit. Kaarten voor de conferentie zijn nog wel beschikbaar, op de website van het festival. Programmeur Joey Ruchtie meldt op Twitter dat de kaarten voor Noorderslag zelfs in twee minuten weg waren.

Eurosonic/Noorderslag vindt dit jaar plaats van 11 tot en met 14 januari in de Groningse binnenstad. Tijdens het Europese festival Eurosonic - de eerste drie dagen - treden onder meer Fionn Regan, Iceage, Niki and the Dove, Still Corners en The Computers op. Voor Noorderslag op zaterdag zijn onder meer Blaudzun, Eefje de Visser, Gers Pardoel en Vanderbuyst bevestigd. 3VOOR12 heeft op Noorderslag een eigen podium.

Op Twitter regent het inmiddels klachten over het bestelsysteem van Ticketmaster, waar voor tien uur al een virtuele wachtrij ontstond. Gebruikers werden door de drukte steeds terug gestuurd naar de homepage van het bestelsysteem. Ook wordt gemopperd over de hoge servicekosten (5 euro) en kosten voor iDeal transcactie (7 euro).

Ook festival Roadburn verkocht in recordtempo uit. Volgens de organisatie waren de tickets in zeven minuten verkocht. Het Tilburgse stoner-, doom- en psychedelica festival vindt komend jaar plaats van 12 tot en met 15 april.

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12