Prince in juli driemaal op North Sea Jazz te zien Prince in juli driemaal op North Sea Jazz te zien

Dagkaarten voor North Sea Jazz met Prince te winnen in 3VOOR12RADIO

, Jochem Boom

Prince in juli driemaal op North Sea Jazz te zien

Dagkaarten voor North Sea Jazz met Prince te winnen in 3VOOR12RADIO

Jochem Boom ,

De Amerikaanse popster Prince sluit in juli alle dagen van het North Sea Jazz festival in Rotterdam af met speciale nachtconcerten. Voor de concerten gaan vrijdag ook losse kaarten in de verkoop. 3VOOR12RADIO geeft vanavond dagkaarten weg.

Dagkaarten voor North Sea Jazz met Prince te winnen in 3VOOR12RADIO

De Amerikaanse popster Prince sluit in juli alle dagen van het North Sea Jazz festival in Rotterdam af met speciale nachtconcerten. Mensen die al een kaartje hebben voor North Sea Jazz kunnen met korting een speciale pluskaart kopen om toegang te krijgen. Voor de concerten gaan vrijdag ook losse kaarten in de verkoop.

Prince zal iedere avond een andere show geven en onder meer zijn grootste hits spelen. Vorig jaar gaf de artiest nog een concert in het Gelredome in Arnhem; het eerste in acht jaar tijd op Nederlandse podium. Op North Sea Jazz zal hij de avonden afsluiten in de concertzaal van Ahoy, die tijdens het festival is omgedoopt tot De Maas.

North Sea Jazz vindt op 8, 9 en 10 juli plaats in Rotterdam. De concerten van Prince beginnen op vrijdag en zaterdag om 01.00 uur en op zondag om 23.45 uur. De losse kaarten gaan aanstaande vrijdag om 10.00 uur in de voorverkoop voor 89,- euro per stuk. Mensen met een ticket voor North Sea Jazz kunnen voor 40,- euro een pluskaart voor het concert kopen.

Vanavond zijn er twee dagkaarten voor North Sea Jazz inclusief toegang tot het concert van Prince te winnen bij 3VOOR12RADIO op 3FM. Ook de rest van de week zijn er op 3FM kaarten te winnen Prince tijdens North Sea Jazz.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12