Opnames De Staat in 3VOOR12RADIO online

Vijf nummers in de studio voor de afscheidsweek van Eric Corton

Redactie 3VOOR12 ,

In de afscheidsweek van Eric Corton op 3VOOR12RADIO mocht De Staat, een van zijn favoriete rockbands, natuurlijk niet ontbreken. De Nijmeegse band speelde vijf nummers in de studio en die kun je nu terugluisteren.

Vijf nummers in de studio voor de afscheidsweek van Eric Corton

In de afscheidsweek van Eric Corton op 3VOOR12RADIO mocht De Staat, een van zijn favoriete rockbands, natuurlijk niet ontbreken. De Nijmeegse band speelde maandag 24 mei vijf nummers in de studio en die kun je nu terugluisteren.

Een van die nummers, Ah I See, is ook te koop in iTunes. De Staat-frontman Torre Florim verraste Corton die maandag met een bijzonder afscheidsgeschenk: samen met Death Letters, nog zo'n rockende favoriet van Corton, bracht de rockband een splitsingle voor hem uit. De splitsingle heet Salute To Eric Corton, live @ 3VOOR12RADIO en bevat naast Ah I See van Death Letters de song Your Heart Upside Down.

De Staat speelde maandag vijf nummers, die uitzending hoor je hier terug. De uitzending van dinsdag 25 mei met Death Letters vind je hier. Ah I See (live) reikte tot nummer 2 in de Nederlandse iTunes Chart en vind je hier in iTunes.