Hooikoorts: line-up London Calling compleet met Miami Horror Hooikoorts: line-up London Calling compleet met Miami Horror

Blokkenschema's online

, Redactie 3VOOR12

Hooikoorts: line-up London Calling compleet met Miami Horror

Blokkenschema's online

Redactie 3VOOR12 ,

Vrijdag 21 en zaterdag 22 mei is er een nieuwe editie van London Calling. Met de toevoeging van Miami Horror is de programmering compleet.

Blokkenschema's online

Vrijdag 21 en zaterdag 22 mei is een nieuwe editie van London Calling in Paradiso. Met de toevoeging van Miami Horror is de programmering compleet. En met het blokkenschema online kun je vast gaan puzzelen.

16 mei: De laatste naam is bevestigd:
Miami Horror, electropop-act uit Melbourne, Australië komt naar Paradiso en completeert de line-up.

06 mei:
Drie nieuwe namen voor de line-up: Creep (op wiens eerste single zangeres Romy Madly van The XX meedoet), Seams en Rocketnumbernine.

28 april:
Alex Winston komt niet, want ze heeft haar album nog niet af. Als vervanger is Trophy Wife bereid gevonden. Ook het Londense duo 2:54 is bevestigd.

18 april:
Summer Camp zegt af. Sparrow And The Workshop uit Glasgow is als vervanger gestrikt.

6 april: Weer vier nieuwe namen. Erg Brits kunnen we London Calling niet meer noemen, met de toevoeging van Cloud Control, Braids, Ty Segall en Ra Ra Riot.

29 maart: Dry The River komt naar Paradiso voor LC.

23 maart: The Vaccines gelasten hun Nederlandse shows af, omdat ze zijn gevraagd in Amerika het voorprogramma van de tour van Arctic Monkeys te verzorgen. Ariel Pink's Haunted Graffiti is aangetrokken als vervanger en speelt nu op vrijdag in de Grote Zaal van Paradiso.

11 maart: Vijf nieuwe namen: The View, Rachel Sermanni, Alex Winston, Foster The People en Cults.

1 maart: Een toevoeging op het affiche: The Vaccines.

24 februari: Twee toevoegingen: Cloud Nothings en Holy Ghost! komen naar London Calling.

15 februari:
De eerste namen zijn bekend: Wild Beasts, Twin Shadow, The Crookes, Wolf People, Flash Guns, Fresh & Onlys, Cat's Eyes (nieuw project van Horrors-frontman Faris Badwan).

De website van London Calling.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12