Releasedatum mixtape Adje bekend Releasedatum mixtape Adje bekend

Aanstaande zaterdag Reverse & Adje live tijdens Hollandse Nieuwe X Tweetakt

, Erik Zwennes

Releasedatum mixtape Adje bekend

Aanstaande zaterdag Reverse & Adje live tijdens Hollandse Nieuwe X Tweetakt

Erik Zwennes ,

‘Slordig’ blijft het sleutelwoord als het gaat om nieuws rondom Reverse & Adje, maar de ‘Sloddervosgang’ zoals ze zichzelf (met Jayh Jawson) ook wel noemen, belooft veel nieuwe muziek de komende tijd. Aanstaande zaterdag 26 maart spelen ze tijdens Hollandse Nieuwe X Tweetakt. Gratis te bezoeken vanaf 19:30 uur op De Neude in Utrecht.

Aanstaande zaterdag Reverse & Adje live tijdens Hollandse Nieuwe X Tweetakt

‘Slordig’ blijft het sleutelwoord als het gaat om nieuws rondom Reverse & Adje, maar de ‘Sloddervosgang’ zoals ze zichzelf (met Jayh Jawson) ook wel noemen, belooft veel nieuwe muziek de komende tijd. Omdat de onderhandelingen met een label nog gaande zijn, worden de zogenaamde Sloddervosweekends nog even uitgesteld. Wel komt er waarschijnlijk op 11 april een mixtape uit van Adje (zonder producer Reverse). “Op dit moment wordt de tape gemixt,” zegt Adje. “Dan nog wat promo en dan kan hij online. Er zullen waarschijnlijk 23 tracks op komen.” Aanstaande zaterdag 26 maart spelen Reverse & Adje tijdens Hollandse Nieuwe X Tweetakt. Gratis te bezoeken vanaf 19:30 uur op De Neude in Utrecht.

Ondertussen hebben Reverse en Adje veel tracks liggen. Het grote selecteren is begonnen. “Je wil wat harde tracks lekken en tegelijk een sterk album overhouden,” legt Adje uit. “Ik hoop dat we na de zomer met het album kunnen komen. Maar tot die tijd verschijnt er nog genoeg. Dit weekend hebben Hef en ik een video geschoten voor Weedsong. Ook heb ik een video geschoten voor een nieuwe nummer Je Weet Ik Ben Een Slodder. Aanstaande donderdag schieten we nog een video. Zo hebben we wat klaar liggen en kunnen we regelmatig wat uitbrengen.”

Op de dag dat Notorious B.I.G. veertien jaar dood was, nam Adje een tribute op: freestyles over bekende Biggie beats. De downloads en views gingen als een trein en de reacties waren erg positief. “Het voelde als iets dat ik gewoon moest doen. Geen vooropgezet plan, maar gewoon in korte tijd knallen. Er zijn zelfs nog drie beats die ik had volgespit afgevallen.” Ondertussen heeft de Sloddervosgang ook een nieuwe vorm van merchandise aangeboord: vossenstaarten. Eerst nog los en binennkort met een eigen embleem. “Wat is er nou een beter symbool dan een eigen vossenstaart?” lacht Adje. 

Aanstaande zaterdag 26 maart spelen Reverse & Adje tijdens Hollandse Nieuwe X Tweetakt. Gratis te bezoeken vanaf 19:30 uur op De Neude in Utrecht. Met verder Boef en de Gelogeerde Aap, Rimer London, Fellow en Krach!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12