Nederlandse producer Munchi al dagen vast op Hawaï Nederlandse producer Munchi al dagen vast op Hawaï

Na beroerte alle papieren, passen en geld kwijt, inzameling gestart

, Erik Zwennes

Nederlandse producer Munchi al dagen vast op Hawaï

Na beroerte alle papieren, passen en geld kwijt, inzameling gestart

Erik Zwennes ,

De in Nederland woonachtige dj en producer Munchi, die ondermeer produceerde voor M.I.A, zit vast op Hawaï. Na een zware beroerte is hij zijn paspoort, passen en geld kwijt geraakt. Hij zit al elf dagen in een Hawaiaans ziekenhuis.

Na beroerte alle papieren, passen en geld kwijt, inzameling gestart

De in Nederland woonachtige dj en producer Munchi, die ondermeer produceerde voor M.I.A, zit vast op Hawaï. Hij was op het eiland voor een optreden. Na een zware beroerte, als gevolg van een hersenbloeding, raakte hij negen uur lang in een coma.

Inmiddels is Munchi, geboren als Rayiv Munch, bij bewustzijn en ligt hij al elf dagen in een ziekenhuis op Hawaï. Door de beroerte is hij zijn Zwitsers paspoort - Munchi is geboren Zwitser - zijn Nederlandse verblijfsvergunning, alle passen en zijn geld kwijtgeraakt, waardoor hij het eiland niet af komt. Inmiddels is de Amerikaanse dj Ayres samen met anderen een inzameling gestart om Munchi naar Nederland te krijgen.

Via Twitter laat Munchi weten alles te proberen om van het eiland af te komen. Vooralsnog zonder succes. Ook werd hij bijna uit het ziekenhuis ontslagen. “Omdat het blijkbaar dus meer om geld gaat hier dan zieken te verzorgen.” Munchi laat weten dankbaar te zijn voor alle steun. “Zelf ben k de laatste persoon die schaamteloos zou vragen, maar om dit te zien doet me echt wat. alle hulp vn overal, ongelovelijk.” (sic.)

Munchi is een van de voorlopers van het hippe nieuwe genre Moombahton. Hij draait over de hele wereld en produceerde onder meer twee tracks op de Vicki Leekx mixtape van M.I.A. Ook stond hij op de dertiende Hollandse Nieuwe compilatie. 3VOOR12 sprak eerder met de bevriende dj en producer Fellow onder meer over Moombahton en Munchi.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12