Diggy Dex + Skiggy Rapz + DJ DNS + drummer = Superjam Diggy Dex + Skiggy Rapz + DJ DNS + drummer = Superjam

Hiphoppers de podia op met "explosieve live dj/drummer show"

, Ingmar Griffioen

Diggy Dex + Skiggy Rapz + DJ DNS + drummer = Superjam

Hiphoppers de podia op met "explosieve live dj/drummer show"

Ingmar Griffioen ,

Men neme een bekende Nederlandstalige en een Engels vloeiende mc, voege daar een gelouterde turntablist en een drummer aan toe en het resultaat is een funky Superjam. Onder die naam gaan Diggy Dex, Skiggy Rapz, DJ DNS en Maximus vanaf april de podia op. "We hebben de beste onderdelen van onze shows in de blender gegooid", vertelt kersverse 3FM Award-genomineerde Diggy Dex.

Hiphoppers de podia op met "explosieve live dj/drummer show"

Men neme een bekende Nederlandstalige en een Engels vloeiende mc, voege daar een gelouterde turntablist en een drummer aan toe en het resultaat is een funky Superjam. Onder die naam gaan Diggy Dex, Skiggy Rapz, DJ DNS en Maximus vanaf april de podia op. "We hebben de beste onderdelen van onze shows in de blender gegooid", vertelt Diggy Dex, die eind vorige week ook genomineerd is voor een 3FM Award in de categorie Beste Artiest Hiphop.

De hiphoppers zijn geen onbekenden voor elkaar. Zo is Maximus de drummer van Skiggy Rapz en is Skiggy de vaste producer van Diggy Dex. "Vanuit die gedachte is het ook ontstaan", vertelt Koen Jansen, alias Diggy Dex. "Skiggy gaat altijd met mij mee voor de gezelligheid en DNS is mijn vaste dj, dus we zijn al veel met z'n drieën op stap. Het hele concept komt van DJ DNS. Hij wilde een battle inbouwen met mc's en een drummer en heeft dat idee bij ons neergelegd."

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12