3VOOR12 Presenteert... De Staat nu online op 3VOOR12TV 3VOOR12 Presenteert... De Staat nu online op 3VOOR12TV

Opnames concert in De Vereeniging ook te zien op uitzending gemist.

, Jochem Boom

3VOOR12 Presenteert... De Staat nu online op 3VOOR12TV

Opnames concert in De Vereeniging ook te zien op uitzending gemist.

Jochem Boom ,

Afgelopen donderdag speelde De Staat in het kader van 3VOOR12 Presenteert in De Vereeniging in thuisstad Nijmegen. Op 3VOOR12TV is vanaf nu het volledige concert terug te zien. De hoogtepunten van het concert zijn gebundeld in een ruim half uur durende aflevering van 3 On Stage.

Opnames concert in De Vereeniging ook te zien op uitzending gemist.

Afgelopen donderdag speelde De Staat in het kader van 3VOOR12 Presenteert in De Vereeniging in Nijmegen, de thuisstad van de band. Op 3VOOR12TV is vanaf nu het volledige concert terug te zien. De hoogtepunten van het concert zijn gebundeld in een ruim half uur durende aflevering van 3 On Stage. Deze aflevering werd afgelopen zaterdag uitgezonden op Nederland 3. Maar voor degene die dit hebben gemist is de aflevering nog terug te zien via uitzending gemist.

De avond stond in het teken van het nieuwe album Machinery. Het langverwachte tweede album van De Staat was vorige week al Album van de Week. Donderdag kon iedereen eindelijk horen hoe het nieuwe werk live klinkt. En De Staat dendert live nog altijd machinaal over het publiek heen. Het concert liet zowel bij 3VOOR12 Landelijk als bij de 3VOOR12/Lokaal collega’s van Arnhem-Nijmegen een onuitwisbare indruk achter. 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen schreef een lovende recensie over het optreden:

“De Staat oogt vanavond als een soepele machine. Piepjes, kraakjes of scheurtjes zijn er nauwelijks te bekennen en makkelijk te vergeven. Pure rock stroomt door de aderen van de mannen. Alles wat ze er op het podium uitbloeden, wordt netjes gebruikt om de machine mee te smeren. Het publiek blijft aan het einde van de avond dan ook achter met een substantiële deuk in de hersenpan.”

Zien is geloven, bekijk het hele optreden hieronder of fullscreen op 3VOOR12TV.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12