3VOOR12 Presenteert... Arcade Fire 29 augustus in de HMH 3VOOR12 Presenteert... Arcade Fire 29 augustus in de HMH

Eerste Nederlandse optreden sinds The Suburbs

, Atze de Vrieze

3VOOR12 Presenteert... Arcade Fire 29 augustus in de HMH

Eerste Nederlandse optreden sinds The Suburbs

Atze de Vrieze ,

Op maandag 29 augustus komt Arcade Fire naar Nederland voor een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het is het eerste optreden op Nederlandse bodem van de Canadese band sinds de release van hun album The Suburbs vorig jaar augustus.

Eerste Nederlandse optreden sinds The Suburbs

Op maandag 29 augustus komt Arcade Fire naar Nederland voor een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het is het eerste optreden op Nederlandse bodem van de Canadese band sinds de release van hun album The Suburbs vorig jaar augustus. De voorverkoop begint vrijdag 1 april om 10:00 uur.

Arcade Fire had al een grote schare volgers in Nederland en na de veelgedraaide singles 'Month of May', 'We Used To Wait' en 'Ready To Start' bereiken ze ook het grotere publiek. De stream van het recente concert van de Canadese band in New York's Madison
Square Garden is online wereldwijd 1,8 miljoen keer bekeken. Vorige maand won de band tot verbazing van velen de Grammy voor het beste album.

3VOOR12 doet zijn uiterste best om het concert in de Heineken Music Hall op te nemen, al is de definitieve toestemming nog niet rond. Via de nieuwsbrief en in 3VOOR12RADIO worden de komende tijd kaarten weggegeven voor het concert.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12