Florent Luyckx directeur content Radio 538 Florent Luyckx directeur content Radio 538

Voormalig zendercoördinator 3FM krijgt sleutelrol bij commerciële zender

, Atze de Vrieze

Florent Luyckx directeur content Radio 538

Voormalig zendercoördinator 3FM krijgt sleutelrol bij commerciële zender

Atze de Vrieze ,

Florent Luyckx is de nieuwe directeur content van Radio 538. Hij wordt daarmee de opvolger van Niels Hoogland, die onlangs zijn vertrek als programmadirecteur bij de commerciële zender aankondigde. De aanstelling is opvallend, omdat Luyckx tot twee jaar geleden zendermanager was van de grote concurrent van 538, 3FM.

Voormalig zendercoördinator 3FM krijgt sleutelrol bij commerciële zender

Florent Luyckx is de nieuwe directeur content van Radio 538. Hij wordt daarmee de opvolger van Niels Hoogland, die onlangs zijn vertrek als programmadirecteur bij de commerciële zender aankondigde. De aanstelling is opvallend, omdat Luyckx tot twee jaar geleden zendermanager was van de grote concurrent van 538, 3FM. Hij werd vervolgens algemeen directeur van reclamebureau Y&R Not Just Film.

De taken van Luyckx omvatten meer dan de oude baan van Hoogland.  Per 1 augustus wordt hij verantwoordelijk voor de programmering en crossmediale doorontwikkeling van de mediamerken van de groep. Hieronder vallen Radio 538, TV 538, Radio 10 Gold, SLAM!FM, SLAM!TV en 21 internet stations. Directeur Jan-Willem Brüggenwirth legt uit:  "Radio 538 is tegenwoordig veel meer dan alleen radio. Florent heeft kennis van alle kanten van het vak. Ooit was hij zendercoördinator, nu is hij directeur van een creatief bureau. Hij heeft ervaring met televisie maken en is een muziekman in hart en nieren."

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12