Prince maandagavond weer in de Melkweg Prince maandagavond weer in de Melkweg

Kaartverkoop aan de deur leidde gister tot lange rijen

, Atze de Vrieze

Prince maandagavond weer in de Melkweg

Kaartverkoop aan de deur leidde gister tot lange rijen

Atze de Vrieze ,

Vanavond speelt Prince voor de tweede achtereenvolgende avond in de Melkweg, zo bevestigde een woordvoerder van Mojo. De popster had het zondagnacht zelf ook verkondigd tijdens de eerste show. Kaartjes voor het concert kosten 100 euro. Het is nog niet bekend hoe laat de show begint.

Kaartverkoop aan de deur leidde gister tot lange rijen

Vanavond speelt Prince voor de tweede achtereenvolgende avond in de Melkweg, zo bevestigde een woordvoerder van Mojo. De popster had het zondag zelf ook verkondigd tijdens de eerste show. Kaartjes voor het concert kosten 100 euro, er is slechts één kaartje per persoon beschikbaar en 'vanwege de doorstroming' kan er alleen contant betaald worden.

Het is nog niet bekend hoe laat de show begint. Naar verluidt weet men dat bij de Amsterdamse poppodium ook nog niet. Gister begon de show rond middernacht en de Melkweg verwacht vanavond een vergelijkbaar scenario. Het poppodium belooft, zodra het op de hoogte is gesteld, de aanvangstijd bekend te maken via de eigen website en Twitter. Er is plaats voor 1400 bezoekers.

Net toen niemand het gisteravond meer verwachtte, kwam hij dan toch: de geheime nachtshow.  In de nacht van zondag op maandag speelde Prince in de Melkweg, zo maakte het podium bekend. Het bericht en de kaartverkoop aan de deur vanaf 23:00 uur leidde tot een stampvolle Lijnbaansgracht, zoals op deze foto van fotograaf Thomas Schlijper goed te zien is.

Het wordt de vijfde show van Prince in korte tijd in Nederland. De Amerikaan was afgelopen maand uitgebreid in het nieuws in Nederland door zijn drie nachtelijke concerten tijdens North Sea Jazz. Er werd toen veel gespeculeerd over een show in Paradiso, maar die kwam er uiteindelijk niet. Later deze week doet de Amerikaan nog een keer Ahoy aan. Afgelopen weekeinde zou hij eigenlijk in het Noorse Oslo spelen, maar die show werd afgeblazen in verband met de terreurdaden van afgelopen vrijdag.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12