Nieuw op 3VOOR12RADIO: The Shoes, Cloud Control, Washed Out en Beady Eye Nieuw op 3VOOR12RADIO: The Shoes, Cloud Control, Washed Out en Beady Eye

The Shoes Single van de Week

, Menno Visser

Nieuw op 3VOOR12RADIO: The Shoes, Cloud Control, Washed Out en Beady Eye

The Shoes Single van de Week

Menno Visser ,

Vier nieuwe tracks op de 3VOOR12RADIO Playlist deze week: The Shoes, Cloud Control, Washed Out en Beady Eye. Daarvan is The Shoes met Time For Dance deze week de Single van de Week.

The Shoes Single van de Week

Vier nieuwe tracks op de  3VOOR12RADIO Playlist deze week: The Shoes, Cloud Control, Washed Out en Beady Eye. Daarvan is The Shoes met Time For Dance deze week de Single van de Week.

3VOOR12 Single van de Week:

The Shoes - Time To Dance (Southern Fried/NEWS)

Nee, dit is niet een nieuw nummer van de Nederlandse popgroep uit de jaren zestig, bekend van de hit Na Na Na. Nee, de nieuwe band met dezelfde naam is een electropopduo uit Reims. Ze maakten al vele remixen, en produceerden zelfs voor Shakira. Maar hun beste werk bewaarden ze voor hun eigen debuutalbum Crack My Bones. Probeer maar eens niet mee te dansen op Time To Dance, het zal je niet lukken...Verder nieuw op de 3VOOR12playlist:

Cloud Control - Gold Canary (Passport/PIAS)

Cloud Control is een van de meest veelbelovende nieuwe bands uit Australie. Met hun debuutalbum Blis Control wonnen ze zelfs de Australian Music Prize. Daarop verweeft de band uit Sydney op hun eigen wijze folk met indiepop. Ze werden een van de lievelingsacts op het Australische alternatieve radiostation Triple J en nu dan ook op 3FM.Washed Out - Eyes Be Closed (Weird World/Domino/Munich)
Iemand voor chillwave? Want zo heet de muziekstroming die Washed Out in gang zette. Twee jaar terug zette het nummer Feel It All Around over ter wereld de muziekblogs in vuur en vlam. Washed Out is geen band, maar ene Ernest Greene op een zolderkamer uit een stadje in het Amerikaanse Georgia. Deze eerste single van zijn officiële debuutalbum Within And Without is een lekker loom stukje electropop.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12