15 volledige concerten de-Affaire nu online 15 volledige concerten de-Affaire nu online

O.a. Vanderbuyst, New Morality en Hunting The Robot

, Jochem Boom

15 volledige concerten de-Affaire nu online

O.a. Vanderbuyst, New Morality en Hunting The Robot

Jochem Boom ,

Festival de-Affaire begon afgelopen zaterdag en is inmiddels halverwege. 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen doet live verslag en neemt daarnaast ook veel van de concerten op. Onder andere het concert van Vanderbuyst staat nu online.

O.a. Vanderbuyst, New Morality en Hunting The Robot

Festival de Affaire begon afgelopen zaterdag en is inmiddels halverwege. 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen doet live verslag en neemt daarnaast ook veel van de concerten op. De opnames vind je op 3voor12.vpro.nl/concerten en rechtsonder aan dit artikel. De redactie neemt ook speciale sessies op in de Nijmeegse Sint Nicolaaskapel. Deze sessies zijn terug te zien op 3VOOR12TV.

Het hele concert van Vanderbuyst is in audio opgenomen. De oud-Hollandse Nieuwe van de Maand speelde in Nijmegen op het podium in het Waalpark. De redactie waardeerde het optreden met een acht en schreef het volgende: “De bandleden voelen zich thuis op het podium en dat stralen ze ook uit.” Ook Hollandse Nieuwes Hunting The Robot, Sir Yes Sir en Fruit of the Original Sin zijn opgenomen.

De Affaire biedt ook een podium voor jong talent. Zo speelde zondag het Limburgse Brew op het festival. Het viertal wist te overtuigen. 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen schreef: “De zuivere zang is erg sterk. Bij de snelle harde stukken lijkt de band meer plezier te beleven aan het optreden en zorgt de zangeres voor de nodige pit op het podium.”

In totaal zijn nu vijftien sets terug te luisteren. De komende dagen kun je nog meer concerten verwachten.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12