The Mad Trist zonder drummer op weg naar tweede plaat The Mad Trist zonder drummer op weg naar tweede plaat

Opnames na de zomer, voor die tijd nieuw bandlid

, Atze de Vrieze

The Mad Trist zonder drummer op weg naar tweede plaat

Opnames na de zomer, voor die tijd nieuw bandlid

Atze de Vrieze ,

The Mad Trist kan zijn Facebook-profiel op ‘single’ zetten. Drummer Daan Koene heeft de band verlaten, en de Limburgse stoner-rockers willen het liefst zo snel mogelijk een vervanger. Vooral omdat de band voorzichtig begint aan het opnameproces van de tweede plaat.

Opnames na de zomer, voor die tijd nieuw bandlid

The Mad Trist kan zijn Facebook-profiel op ‘single’ zetten. Drummer Daan Koene heeft de band verlaten, en de Limburgse stoner-rockers willen het liefst zo snel mogelijk een vervanger. Vooral omdat de band voorzichtig begint aan het opnameproces van de tweede plaat. “Een plaat opnemen is een heel bijzonder proces”, zegt zanger/gitarist Jan Franzen. “Het zou jammer zijn als de nieuwe drummer later zou aanhaken.” Volgens Franzen blijft Koene wel betrokken bij de band, mogelijk zelfs bij de opname van de nieuwe plaat.

Op de kop af een jaar geleden verscheen Pay The Piper, het debuutalbum van de band. De band rondde eind 2010 een najaarstournee af en wil graag in het voorjaar van 2012 een nieuw album uitbrengen. Voor drummer Daan Koene een mooi moment om iets anders te gaan doen. “Alles in mij zegt dat het tijd is voor een andere weg”, zegt hij. “Ik vind het erg jammer en ga het zeker missen (al blijf ik waarschijnlijk wel in een andere rol bij de band betrokken). Maar ook kijk ik met plezier uit naar al het nieuwe wat komen gaat. Ik wil iedereen bedanken voor de geweldige tijd en wens de jongens heel veel succes in de toekomst.”

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12