Nog voor de zomer nieuwe Fakkelteitgroep compilatie Nog voor de zomer nieuwe Fakkelteitgroep compilatie

Kijk nu naar Fakkelbrigade tijdens 15 jaar Top Notch

, Erik Zwennes

Nog voor de zomer nieuwe Fakkelteitgroep compilatie

Kijk nu naar Fakkelbrigade tijdens 15 jaar Top Notch

Erik Zwennes ,

In april of mei verschijnt Fakkelteitgroep 3 oftewel het derde deel in de compilatiereeks van de artiesten rondom Zwolse trots als Sticks, Rico en Typhoon. Met het toetreden van Boef en de Gelogeerde Aap zou de groep wel eens compleet kunnen zijn, aldus Sticks. Kijk nu naar het optreden van zijn eigen groep Fakkelbrigade tijdens Top Notch Extravaganza.

Kijk nu naar Fakkelbrigade tijdens 15 jaar Top Notch

Waarschijnlijk in april of mei verschijnt Fakkelteitgroep 3 oftewel het derde deel in de compilatiereeks van de artiesten rondom Zwolse trots als Sticks, Rico en Typhoon. Met het toetreden van Boef en de Gelogeerde Aap zou de groep wel eens compleet kunnen zijn, aldus Sticks. Kijk nu naar het optreden van zijn eigen groep Fakkelbrigade tijdens Top Notch Extravaganza.

Kijk nu ook naar het optreden van SirOJ & Friends op 3VOOR12TV.

Sticks is erg tevreden over de groei en aandacht voor de Fakkelteitgroep. Het album van Boef en de Gelogeerde Aap is net uit, Zo Moeilijk komt er aan, Fakkelteitgroep 3 en daarna de plaat van Rico & Kubus. “Daar bemoei ik me weinig mee, die gasten hebben ervaring genoeg. Ik heb nu een plaat met schetsen en demo’s liggen en dat is echt te gek. Denk aan harde beats en wazige shit, het wordt heet. Misschien komt het nog vóór de zomer uit.”

De huidige artiestenstal van Fakkelteitgroep noemt Stick de ‘core’. “Als er meer bij zou komen, wordt het teveel om goed in de hand te houden en alle artiesten aandacht te geven. Met Top Notch is de relatie nu als volgt: ik lever een planning in van releases, zij kijken of dat niet samenvalt met andere albums en vertrouwen op mijn keuze. Ik ben heel blij hoe het nu gaat. Er staat ook nog voldoende klaar. Ik krijg nu wekelijks nieuwe tracks van Freez met Henning of andere producers. Dat wordt echt heel goed en fris.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12