De Jeugd van Tegenwoordig gaat snel weer opnemen De Jeugd van Tegenwoordig gaat snel weer opnemen

Optreden tijdens Top Notch Extravaganza nu online

, Erik Zwennes

De Jeugd van Tegenwoordig gaat snel weer opnemen

Optreden tijdens Top Notch Extravaganza nu online

Erik Zwennes ,

Het optreden dat De Jeugd van Tegenwoordig gaf tijdens het vijftienjarig jubileum van Top Notch staat nu een maand lang in zijn geheel op 3VOOR12TV. Kijk gelijk naar de nieuwe video bij de tweede officiële single Elektrotechnique. Vjèze Fur: “We gaan snel weer de studio in.”

Optreden tijdens Top Notch Extravaganza nu online

Het optreden dat De Jeugd van Tegenwoordig gaf tijdens het vijftienjarig jubileum van Top Notch staat nu een maand lang in zijn geheel op 3VOOR12TV. Kijk gelijk naar de nieuwe video bij de tweede officiële single Elektrotechnique.

Kijk voor meer TOp Notch Extravaganza materiaal hier.

Vjèze Fur heeft genoten van het bewuste feestelijke optreden in de Melkweg Max. “Ik hoefde niet eens te zingen, echt iedereen brulde de refreinen. Onze tour verloopt eigenlijk overal lekker. Zo’n derde show in Tivoli Oudegracht is natuurlijk heel bijzonder. Dat je in een andere stad zoveel mensen op de been brengt, is te gek. Mensen gaan gek tijdens de shows.”

Op dit moment genieten de heren van een korte vakantie waarna er nog een aantal shows zullen volgen. Maar Vjèze kijkt ook alvast vooruit. “We gaan snel weer de studio in. Ditmaal hebben we er meer tijd voor en eigenlijk hebben we al weer zin om aan de slag te gaan. Voorheen deden we nog wel eens drie shows op één dag of waren we van donderdag tot en met zondag op pad. Dat is eigenlijk gekkenwerk en na een vijfde show in één weekend ben je het ook gewoon zat. Dan wordt het ook slechter en dat merkt het publiek het ook. Dat wilden we bewust niet meer. We doen nu minder shows, maar zijn daarom volgens mij live veel beter geworden. Ook is het voor ons een stuk leuker geworden. Ik geniet nu echt van de optredens.”

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12