Afrojack wint Grammy voor Madonna-remix Afrojack wint Grammy voor Madonna-remix

Collaboratie met David Guetta in de prijzen

, Atze de Vrieze

Afrojack wint Grammy voor Madonna-remix

Collaboratie met David Guetta in de prijzen

Atze de Vrieze ,

Afrojack is vanavond in Los Angeles bekroond met een Grammy. De Nederlandse producer maakte een remix van Madonna's Revolver, samen met superster dj David Guetta. Het Metropole Orkest won een award voor 'Best Instrumental Arrangement' op de cd 54 met John Scofield.

Collaboratie met David Guetta in de prijzen

Afrojack is vanavond in Los Angeles bekroond met een Grammy voor de beste remix. De 23-jarige Nederlandse house producer (echte naam Nick van der Wall) maakte een remix van Madonna's Revolver, samen met superster dj David Guetta, met wie hij vaker werkt. De Grammy's worden gezien als een van de prestigieuze prijzen van de Amerikaanse muziekindustrie.

Afrojack's ster rijst snel. Afgelopen jaar was hij met de 19e positie ook al de hoogste binnenkomer in DJ Mag's befaamde top 100 van meest populaire dj's.

Ook het Metropole Orkest won een award. De cd 54 met John Scofield werd gelauwerd in de categorie 'Best Instrumental Arrangement'. De Grammy is voor het openingsnummer Carlos, een compositie van Scofield die is gearrangeerd door Vince Mendoza.

Arcade Fire won de award voor album van het jaar en troefde daarmee onder andere Lady GaGa en Katy Perry af. Jazz-talent Esperanza Spalding werd tot ontsteltenis van Justin Bieber's fans uitgeroepen tot talent van het jaar. Andere winnaars waren o.a. Lady Antebellum, Eminem, Train, Muse en La Roux. Zie hier een lijst met alle, maar liefst 173, winnaars.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12