3VOOR12 Selecteert... Eefje de Visser 3VOOR12 Selecteert... Eefje de Visser

Singer-songwriter charmeerde Noorderslag met koekjes en charmante liedjes

, Redactie 3VOOR12

3VOOR12 Selecteert... Eefje de Visser

Singer-songwriter charmeerde Noorderslag met koekjes en charmante liedjes

Redactie 3VOOR12 ,

De 3VOOR12 Selecteert van februari is... Eefje de Visser! De singer-songwriter deed zeer goede zaken op Noorderslag, waar ze publiek en 3VOOR12 charmeerde met een koekjestrommel en haar eigenzinnige popliedjes.

Singer-songwriter charmeerde Noorderslag met koekjes en charmante liedjes

De 3VOOR12 Selecteert van februari is... Eefje de Visser! De singer-songwriter deed zeer goede zaken op Noorderslag, waar ze publiek en 3VOOR12 charmeerde met een koekjestrommel en haar eigenzinnige popliedjes. Afgelopen week presenteerde ze in een uitverkochte Paradiso bovenzaal haar debuutalbum De Koek. Ruim een jaar geleden won Eefje de Visser de Grote Prijs voor singer-songwriters, maar in die categorie laat ze zich niet opsluiten. Zo vertonen zowel haar teksten als haar arrangementen sporen van een opvallende invloed: hiphop.

Eefje legt uit aan 3VOOR12: "Ik heb een eenvoudige stem en alles vormt zich daar omheen. Maar het is ook belangrijk dat er energie in zit. Zo houd ik heel erg van harde drums, kaal, hiphopachtig. Ook heb ik veel geluisterd naar Fiona Apple en Moloko, bands die met elektronica werken of met hiphopdrummers. Ik heb mijn album samen geproduceerd met mijn vriend Marcel, en dat is rapper Skiggy Rapz. Hij is ook producer, en we houden allebei van die harde drums. Als de drums erin komen, moeten ze keihard zijn.”

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12