Song Stories: Kubus & Rico over Freak The Flow Song Stories: Kubus & Rico over Freak The Flow

"Freak De Flow is eigenlijk wat ik zelf zou willen luisteren"

, Pepijn van Gils

Song Stories: Kubus & Rico over Freak The Flow

"Freak De Flow is eigenlijk wat ik zelf zou willen luisteren"

Pepijn van Gils ,

De dagen worden korter en de bladeren zijn bijna volledig van de bomen, dus breekt traditiegetrouw de lijstjestijd weer aan. Al zesentwintig jaar stellen de lezers en luisteraars van de VPRO aan het einde van het jaar een lijst samen met de honderd beste liedjes van het jaar: de Song van het Jaar. 3VOOR12 spreekt in aanloop naar de bekendmaking met verschillende artiesten over het verhaal achter hun genomineerde nummer onder de titel Song Stories.

"Freak De Flow is eigenlijk wat ik zelf zou willen luisteren"

De dagen worden korter en de bladeren zijn bijna volledig van de bomen, dus breekt traditiegetrouw de lijstjestijd weer aan. Al zesentwintig jaar stellen de lezers en luisteraars  van de VPRO aan het einde van het jaar een lijst samen met de honderd beste liedjes van het jaar: de Song van het Jaar.

Maar waar komen deze liedjes vandaan? Wat was het idee achter het liedje? Waar werd het geschreven? Of voor wie? 3VOOR12 spreekt in aanloop naar de bekendmaking met verschillende artiesten over het verhaal achter hun genomineerde nummer onder de titel Song Stories. Met vandaag: Kubus & Rico over het nummer Freak De Flow, dat zij september dit jaar uitbrachten via TopNotch.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12