Song Stories: Givers over Up Up Up Song Stories: Givers over Up Up Up

Givers over hun eigen Song van het Jaar 2011

, Pepijn van Gils

Song Stories: Givers over Up Up Up

Givers over hun eigen Song van het Jaar 2011

Pepijn van Gils ,

De dagen worden korter en de bladeren zijn bijna volledig van de bomen, dus breekt traditiegetrouw de lijstjestijd weer aan. Al zesentwintig jaar stellen de lezers en luisteraars van de VPRO aan het einde van het jaar een lijst samen met de honderd beste liedjes van het jaar: de Song van het Jaar.

Givers over hun eigen Song van het Jaar 2011

De dagen worden korter en de bladeren zijn bijna volledig van de bomen, dus breekt traditiegetrouw de lijstjestijd weer aan. Al zesentwintig jaar stellen de lezers en luisteraars  van de VPRO aan het einde van het jaar een lijst samen met de honderd beste liedjes van het jaar: de Song van het Jaar.

Maar waar komen deze liedjes vandaan? Wat was het idee achter het liedje? Waar werd het geschreven? Of voor wie? 3VOOR12 spreekt in aanloop naar de bekendmaking met verschillende artiesten over het verhaal achter hun genomineerde nummer onder de titel Song Stories.

3VOOR12 sprak met Givers twee weken geleden op Le Guess Who 2011 over hun nummer Up, Up, Up. Bekijk het verhaal achter het nummer hieronder.

Kijk voor alle Song Stories op deze playlist op 3VOOR12 TV.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12