Optredens Jiggy Dje, Hef, Kraantje Pappie, Önder en Tastic op 3VOOR12TV Optredens Jiggy Dje, Hef, Kraantje Pappie, Önder en Tastic op 3VOOR12TV

Noah’s Ark 5 jarig jubileum nu terug te zien

, Erik Zwennes

Optredens Jiggy Dje, Hef, Kraantje Pappie, Önder en Tastic op 3VOOR12TV

Noah’s Ark 5 jarig jubileum nu terug te zien

Erik Zwennes ,

Hiphoplabel Noah’s Ark vierde afgelopen weekend het vijfjarig jubileum in een volle Paradiso. Het einde van de tour van Jiggy Dje, Kraantje Pappie en Tastic werd een spetterend feest waar ook Önder & FS Green en Hef niet konden ontbreken. 3VOOR12 schoot bijzondere beelden van een bijzondere avond.

Noah’s Ark 5 jarig jubileum nu terug te zien

Hiphoplabel Noah’s Ark vierde afgelopen weekend het vijfjarig jubileum in een volle Paradiso. Het einde van de tour van Jiggy Dje, Kraantje Pappie en Tastic werd een spetterend feest waar ook Önder & FS Green en Hef niet konden ontbreken. Lees hier het verslag van 3VOOR12/Amsterdam. Bekijk hoe het label wordt bedankt voor vijf jaar muziek en hoe de artiesten het publiek bedanken voor trouwe steun. Maar ook hoe Kraantje Pappie een heuse ‘wall of death’ creeërt, Wat Pete Philly en Rosco (Zo Moeilijk) komen doen, hoe een ware ark het podium op vaart en hoe het podium aan het einde van de avond vol staat. 3VOOR12 schoot bijzondere beelden van een bijzondere avond, ook in fullscreen:

Jiggy Dje

Hef

Kraantje Pappie

Önder & FS Green

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12