Hollandse Nieuwe kerstbonus op de Luisterpaal

31 tracks verdeeld over twee albums een maand lang online

Tekst en samenstelling Erik Zwennes ,

Door een vroeg kerstnummer in de mailbox van Hollandse Nieuwe ontstond spontaan het idee om een kersteditie van de maandelijkse talenten-sampler te maken. Aan de oproep werd massaal gehoor gegeven. Het is een dubbelalbum geworden met maar liefst eenendertig tracks. Alvast fijne feestdagen!

31 tracks verdeeld over twee albums een maand lang online

Door een vroeg kerstnummer in de mailbox van Hollandse Nieuwe ontstond spontaan het idee om in allerijl een kersteditie van de maandelijkse talenten-sampler te maken. Aan de oproep werd massaal gehoor gegeven. Het is een dubbelalbum geworden met maar liefst eenendertig tracks van onder meer Kempi, RipTide, Roy Santiago, TDTMCM, Bertolf, D-Felic en The Secret Love Parade. Alle artiesten bedankt voor de haastklus en het prachtige resultaat. Beluister nu een maand lang de twee kerstplaten (CD1 & CD2) en deel ze met je vrienden en familie. Alvast fijne feestdagen!

Wil jij met je nieuwe nummer ook op de Hollandse Nieuwe sampler? Stuur dan een MP3 of een downloadlink vergezeld van info/bio naar 3VOOR12@gmail.com.


CD1

1. Bertolf - English Roses