Gelredome: ‘Deal met Mojo zo goed als rond’ Gelredome: ‘Deal met Mojo zo goed als rond’

Contracten moeten nog getekend worden

, Erik Zwennes

Gelredome: ‘Deal met Mojo zo goed als rond’

Contracten moeten nog getekend worden

Erik Zwennes ,

Dagblad de Gelderlander meldt vandaag dat de deal tussen Live Nation, moederbedrijf van Mojo Concerts, en NV Gelredome op enkele details na rond is. Directeur ad-interim Paul Sliedrecht van de exploitatiemaatschappij bevestigt dit nieuws.

Contracten moeten nog getekend worden

Dagblad de Gelderlander meldt vandaag dat de deal tussen Live Nation, moederbedrijf van Mojo Concerts, en NV Gelredome op enkele details na rond is. Directeur ad-interim Paul Sliedrecht van de exploitatiemaatschappij bevestigt dit nieuws. Mojo wil niet reageren op het bericht. "Wij zijn een beursgenoteerd bedrijf dat praat met diverse zalen en bedrijven", aldus een woordvoerder. Eerder ontkenden beide partijen de gesprekken.

Sliedrecht, de tijdelijke directeur van Gelredome, volgde Jasper van Amstel op, die 1 december werd gearresteerd op verdenking van moord dan wel doodslag van zijn echtgenote. Van Sliedrecht zegt tegenover de Gelderlander dat hij veronderstelt een half jaar op zijn post te zijn.

In die periode zullen naar verwachting de contracten met Live Nation getekend worden. "Pas als de deal juridisch helemaal rond is, wordt gekeken naar de definitieve invulling van de Gelredome-directie", aldus Van Sliedrecht.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12