Eerste bevestiging nieuwe Ziggo Dome: Pearl Jam Eerste bevestiging nieuwe Ziggo Dome: Pearl Jam

Band kondigt show in Amsterdam zelf aan op website

, Atze de Vrieze

Eerste bevestiging nieuwe Ziggo Dome: Pearl Jam

Band kondigt show in Amsterdam zelf aan op website

Atze de Vrieze ,

De eerste show in de nieuwe concertzaal Ziggo Dome is een feit: 26 juni 2012 zal de Amerikaanse grungeband Pearl Jam in Ziggo Dome spelen. Dat heeft de band vandaag zelf bekend gemaakt op zijn website. Het ambitieuze nieuwe podium in Amsterdam-Zuid is op dit moment nog in aanbouw. In Nederland is de show nog niet officieel aangekondigd.

Band kondigt show in Amsterdam zelf aan op website

De eerste show in de nieuwe concertzaal Ziggo Dome is een feit: 26 juni 2012 zal de Amerikaanse grungeband Pearl Jam in Ziggo Dome spelen. Dat heeft de band vandaag zelf bekend gemaakt op zijn website. Het ambitieuze nieuwe podium in Amsterdam Zuidoost is op dit moment nog in aanbouw. De voorverkoop voor het concert gaat zaterdag 17 december om 10:00 uur in. Ook Rock Werchter staat op de agenda van de Amerikanen.

Ziggo Dome wil nog niet zeggen of het optreden van Pearl Jam ook daadwerkelijk de allereerste show in het nieuwe pand gaat zijn. Het Ziggo Dome moet in het voorjaar van 2012 open gaan, een precieze datum is nog niet bekend. Of 26 juni nog onder de noemer 'voorjaar' valt wil commercieel directeur Danny Damman niet zeggen. "Je weet in Nederland tegenwoordig ook niet meer wat zomer en winter is. De komende weken zullen meer aankondigingen volgen. We zullen zien of daar ook concerten bij zijn die eerder dan 26 juni plaatsvinden."

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12