Contract Jayh bij Top Notch ontbonden Contract Jayh bij Top Notch ontbonden

“Ik ben niet dat wandelende kapsel, de muzikant staat op”

, Erik Zwennes

Contract Jayh bij Top Notch ontbonden

“Ik ben niet dat wandelende kapsel, de muzikant staat op”

Erik Zwennes ,

Fans, collega’s en bekenden schrokken toen zanger en mc Jayh eind oktober op twitter het einde van zijn carrière aankondigde. ‘Ik heb gister besloten dat ik definitief ga stoppen met muziek... Zie het nut niet meer’, aldus Jayh destijds. Na enkele weken heeft hij rustig alles op een rijtje gezet en een aantal beslissingen genomen.

“Ik ben niet dat wandelende kapsel, de muzikant staat op”

Fans, collega’s en bekenden schrokken toen zanger en mc Jayh eind oktober op twitter het einde van zijn carrière aankondigde. ‘Ik heb gister besloten dat ik definitief ga stoppen met muziek... Zie het nut niet meer’, dus Jayh destijds. Na enkele weken heeft hij rustig alles op een rijtje gezet en een aantal beslissingen genomen. “Mijn contract met Top Notch is in goed overleg ontbonden. Ik ga het anders doen.”

De sterke woorden van eind oktober hebben inmiddels plaats gemaakt voor nuance en rust. “Het was het gevolg van een samenloop van gebeurtenissen. Ruim een jaar geleden zong ik al ‘Fock Wachten’, ik werd gek van het wachten op mijn label totdat we los konden met muziek. Daarna heb ik nog eens een jaar moeten wachten totdat mijn album uitkwam. Vervolgens hoorde ik van iedereen hoe weinig daar mee werd gedaan. Ik zag het niet, maar je gaat dan wel twijfelen. Maar ik ben niet boos op Top Notch. Het was wél de druppel voor mij om het roer om te gooien.”

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12