Storm Pukkelpop eist alsnog vijfde leven Storm Pukkelpop eist alsnog vijfde leven

Belgische artiesten storten uitbetaalde gages terug

, Timo Pisart

Storm Pukkelpop eist alsnog vijfde leven

Belgische artiesten storten uitbetaalde gages terug

Timo Pisart ,

Door het noodweer op Pukkelpop is afgelopen nacht alsnog een vijfde bezoeker aan zware verwondingen overleden. Dat melden de Vlaamse media vandaag op basis van de justitie in Hasselt.

Belgische artiesten storten uitbetaalde gages terug

Door het noodweer op Pukkelpop is afgelopen nacht alsnog een vijfde bezoeker aan zware verwondingen overleden. Dat melden de Vlaamse media vandaag op basis van de justitie in Hasselt. Eerder deze week was er onduidelijkheid over het dodenaantal, maandagmorgen werd bekend dat het drama niet vijf maar vier levens heeft geëist. Door chaos in de ziekenhuizen is een overledene in de intensive care ten onrechte aan de gebeurtenissen op Pukkelpop toegeschreven.

Na de noodlottige eerste dag is het festival afgeblazen, het is nog onduidelijk of Pukkelpop een vervolg zal krijgen. Belgische artiesten storten nu uit solidariteit massaal de uitbetaalde gages terug naar het festival, meer dan de helft van de 35 acts heeft zijn medewerking toegezegd, aldus de Belgische krant De Standaard. Het is nog onduidelijk of bezoekers hun geld terug krijgen. Pukkelpop belooft daar uiterlijk 15 november uitsluitsel over te geven.

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12