Lowlands-interviews: De Jeugd ondervraagt Tom Barman, Benjamin Herman spreekt Elbow Lowlands-interviews: De Jeugd ondervraagt Tom Barman, Benjamin Herman spreekt Elbow

Artiesten interviewen artiesten op het festival

, Redactie 3VOOR12

Lowlands-interviews: De Jeugd ondervraagt Tom Barman, Benjamin Herman spreekt Elbow

Artiesten interviewen artiesten op het festival

Redactie 3VOOR12 ,

Dit jaar besloot de 3VOOR12 redactie het interviewen van artiesten eens over te laten aan... de artiesten zelf en dat bleek een gouden ingeving. Zo interviewen Vjeze en Faberyayo van De Jeugd van Tegenwoordig dEUS-frontman Tom Barman en voelt Janne Schra haar voorbeeld Joan As Police Woman aan de tand. Verder namen we Dave Clarke vs Torre Florim op en Jungle by Night vs The Gaslamp Killer, ondervraagt Eefje de Visser Selah Sue en interviewt Benjamin Herman de groep Elbow.

Artiesten interviewen artiesten op het festival

Dit jaar besloot de 3VOOR12 redactie het interviewen van artiesten eens over te laten aan... de artiesten zelf en dat bleek een gouden ingeving. Zo interviewen Vjeze en Faberyayo van De Jeugd van Tegenwoordig dEUS-frontman Tom Barman en voelt Janne Schra haar voorbeeld Joan As Police Woman aan de tand. En wat te denken van Dave Clarke en Torre Florim of Jungle by Night vs The Gaslamp Killer? Verder vraagt Eefje de Visser Selah Sue haar hemd van het lijf en interviewt Benjamin Herman de heren van Elbow.

De Jeugd Van Tegenwoordig interviewt Tom Barman (dEUS)

Jungle by Night spreekt The Gaslamp KillerJanne Schra (Schradinova) interviewt Joan As Police Woman
Dave Clarke spreekt met Torre Florim van De StaatEefje de Visser ondervraagt Selah SueBenjamin Herman interviewt Elbow

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12