3VOOR12 zendt Into The Great Wide Open live uit 3VOOR12 zendt Into The Great Wide Open live uit

Volg het festival op de voet en warm nu vast op op 3VOOR12TV en Luisterpaal

, Redactie 3VOOR12

3VOOR12 zendt Into The Great Wide Open live uit

Volg het festival op de voet en warm nu vast op op 3VOOR12TV en Luisterpaal

Redactie 3VOOR12 ,

3VOOR12 zendt live uit vanaf het hoofdpodium van Into The Great Wide Open. Na Lowlands en Pinkpop kunnen thuisblijvers ook het festival op Vlieland op de voet volgen. Geen kaartje en toch Pete & The Pirates, Laura Marling, De Jeugd van Tegenwoordig, Bettie Serveert, Junip, Alamo Race Track of tUnE-YaRds zien? Schakel dan 2, 3 en 4 september in op 3VOOR12.

Volg het festival op de voet en warm nu vast op op 3VOOR12TV en Luisterpaal

3VOOR12 zendt live uit vanaf het hoofdpodium van Into The Great Wide Open. Na Lowlands en Pinkpop kunnen thuisblijvers ook het festival op Vlieland op de voet volgen. Geen kaartje en toch Pete & The Pirates, Laura Marling, De Jeugd van Tegenwoordig, Bettie Serveert, Junip, Alamo Race Track of tUnE-YaRds zien? Schakel dan in op 3VOOR12.

Into The Great Wide Open vindt plaats op 2, 3 en 4 september op Vlieland en we zenden drie dagen lang live uit via ustream. Die stream embedden we weer op de festivalsite, die vanaf maandag te vinden is op greatwideopen.vpro.nl.

Wat je nu al kunt doen is uitgebreid voorgenieten met:

  • de ruim twintig albums op de speciale Into The Great Wide Open luisterpaal
  • de opwarmen playlist op 3VOOR12TV met beelden van Agnes Obel op Lowlands 2011 en Eefje de Visser en Lucky Fonz op Noorderslag 2011 tot Pete & The Pirates op London Calling 2008
  • Check hieronder vast de concerten van dEUS op Lowlands en Bettie Serveert op 40 Jaar Oor

dEUS live op LL11

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12