Polska tweet zich naar podium TMF Awards Polska tweet zich naar podium TMF Awards

Spontane actie levert hem binnen half uur uitnodiging op

, Erik Zwennes

Polska tweet zich naar podium TMF Awards

Spontane actie levert hem binnen half uur uitnodiging op

Erik Zwennes ,

Rapper Polska heeft met een spontane actie een plek op de TMF Awards bemachtigd. In korte tijd wist hij de hashtag #polskaopdetmfawards duizend keer geretweet te krijgen en werd de jonge rapper nationaal ‘trending topic’, een van de populairste onderwerpen op Twitter.

Spontane actie levert hem binnen half uur uitnodiging op

Rapper Polska heeft met een spontane actie een plek op de TMF Awards bemachtigd. In korte tijd wist hij de hashtag #polskaopdetmfawards duizend keer geretweet te krijgen en werd de jonge rapper nationaal ‘trending topic’, een van de populairste onderwerpen op Twitter. Polska was met zijn hiphopclick Nouveau Riche al te horen op Hollandse Nieuwe 6. In februari werd hij de hele maand in het zonnetje gezet door 3VOOR12/Utrecht. Vandaag verschijnt tevens een remix van een Billy the Klit track door Polska en zijn vaste producer Boaz van de Beats.

Polska keek vanmorgen naar de line-up van de TMF Awards en vond dat hij daar wel tussen paste. “Ja toch? Ik ben lekker bezig en zie me daar wel tussen staan.” Hij tweette brutaal: ’Hallo @TMFnl. Geen Oostblok-boy op het TMF Awards Festival? Hoe kan dat nou? Er zijn heel veel mensen die @MrPolska op het TMF Awards Festival willen zien!’ Dat had hij goed ingeschat want al snel volgde diverse retweets en een reactie van TMF: ‘Nou @MrPolska zorg eerst maar eens dat je 1000 keer #polskaopdetmfawards geretweet krijgt!’.

De twitterende achterban van Mr. Polska steunde de rapper meteen en binnen een half uur was #polskaopdetmfawards meer dan duizend keer geretweet én werd #polskaopdetmfawards trending topic in Nederland. Door deze actie op Twitter is Mr. Polska nu verzekerd van een plek op het TMF Awards Festival op 12 juni in Amsterdam.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12